net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κυκλοφόρησε το 8ο τεύχος του Moto Τρίτη! Στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.

Δοκιμάζουμε: BMW S1000XR

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Kawasaki Z300

Αποστολή Λισαβόνα: Yamaha ΝΜΑΧ 125

Δοκιμάζουμε: Suzuki Address 110

Πρακτικότητα και διασκέδαση μαζί

City touring στη Λισαβόνα με το Yamaha NMAX, commuting στην Αθήνα με το Suzuki Address 110, πρώτοι στη σέλα του fighter Kawasaki Z300, και παντού σούζα με το εκρηκτικό BMW S1000XR. Αυτά και πολλά ακόμη στο νέο Moto Τρίτη.

 
Το 8ο τεύχος του 2015 είναι αμιγώς ασφάλτινο και πέρα από τις δοκιμές, για τις οποίες διαβάσατε παραπάνω, στις σελίδες του, μεταξύ άλλων θα βρείτε και δύο πολύ ενδιαφέροντα αφιερώματα: ένα για τις superbike μοτοσικλέτες παραγωγής και ένα για τα νέα ελαστικά της Michelin για track days και αγώνες. Ακολουθεί πιο αναλυτικά η πλούσια θεματολογία που ετοιμάσαμε για εσάς.

Αποστολή Λισαβόνα: Yamaha ΝΜΑΧ 125
Ταξιδέψαμε μέχρι την Πορτογαλία και τη Λισαβόνα όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσουμε το νέο Yamaha NMAX. Ένα μικρό, ποιοτικό και στιλάτο scooter 125 κ.εκ., με προηγμένο τεχνολογικά κινητήρα που διαθέτει, μεταξύ άλλων, μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων αλλά και ABS στον στάνταρ εξοπλισμό.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Kawasaki Z300
Εντυπωσιακό, ποιοτικό και χρηστικό, το Z300 είναι μια πραγματική μοτοσικλέτα σε πακέτο πόλης που μπορεί να τα κάνει όλα και την ίδια στιγμή να ξεχωρίζει, άσχετα από το τι έχει δίπλα του στο φανάρι.

Δοκιμάζουμε: BMW S1000XR
Η νέα adventure μοτοσικλέτα της BMW είναι ένα ονειρικό δίτροχο που συνδυάζει με ολοκληρωμένο τρόπο το προσεγμένο design, τις εκρηκτικές επιδόσεις, την κορυφαία τεχνολογία, τις ανέσεις και τους χώρους, τη φιλικότητα και τη χρηστικότητα, δίνοντάς σου αυτό που θέλεις, τη στιγμή που το θέλεις.

Δοκιμάζουμε: Suzuki Address 110
Η Suzuki επιστρέφει δυναμικά σε μια κατηγορία από την οποία απείχε για αρκετά χρόνια καταφέρνοντας μάλιστα να βάλει γκολ από τα αποδυτήρια. To μικρό scooter της ιαπωνικής εταιρίας είναι μικρό εκεί που χρειάζεται και τεράστιο εκεί που μετράει.

Δοκιμάζουμε στα Μέγαρα: Eλαστά  Michelin για track days & αγώνες
Με την ευκαιρία της ανακήρυξης της Michelin ως επίσημου προμηθευτή ελαστικών στις ομάδες που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP, από το 2016, η γαλλική εταιρία παρουσίασε έξι νέα ελαστικά Hypersport και Racing, για τέσσερις διαφορετικές χρήσεις. Εμείς βρεθήκαμε στην πίστα των Μεγάρων, τα δοκιμάσαμε και για λίγες ώρες νιώσαμε και εμείς αγωνιζόμενοι!

Αφιέρωμα: Φάκελος Honda 
Ένα μικρό και χρήσιμο αφιέρωμα στον ιαπωνικό κολοσσό μέσα από το οποίο θα γνωρίσετε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα για την ιστορία της Honda, τα best seller δίτροχά της και πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τα γνήσια εργοστασιακά αξεσουάρ της αλλά και για τις after sales υπηρεσίες της.

Αγοραστικό: Οι δέκα ξεχωριστές Superbikes 
Είναι λίγες και εκλεκτές. Είναι μοτοσικλέτες που απαιτούν οδηγικές δεξιότητες και προσφέρουν εκτυφλωτική δύναμη με ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σε αγωνιστικά γονίδια, καθώς και τη μοναδική ευκαιρία να βλέπεις «την καλή σου» να παλεύει στις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbike.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο και φυσικά τα αγωνιστικά νέα.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ