net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φουτουριστικό superbike βασισμένο σε ένα VTR1000 SP2

Η αφρόκρεμα των περιφερειακών σε μια μοναδική κατασκευή

Τα σχέδια της Praem είναι μεγαλεπίβολα

Εδώ αποκαλύπτεται φωτογραφικά η ύπαρξη ενός VTR1000 SP2 κάτω από το συρμάτινο φέρινγ του AE15 SP3

Praem AE15 SP3

Μια νέα Γαλλική εταιρεία κάνει την εμφάνισή της στο προσκήνιο και παρουσίασε σήμερα στην έκθεση του Παρισιού την πρώτη της μοτοσυκλέτα - με αρκετό μυστήριο πίσω της πάντως.

 
Η Praem διεκδικεί μια θέση στο Ευρωπαϊκό στερέωμα κατασκευαστών custom μοτοσυκλετών και κάνει αυτές τις μέρες την εκκίνησή της από το Mondial du Deux Roues, δηλαδή το Διεθνές Σαλόνι του Παρισιού.
Σκοπός της είναι, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, να κατασκευάζει μοναδικές custom μοτοσυκλέτες, αναζητώντας τις βάσεις τους σε "μυθικά πλαίσιο και κινητήρες" του παρελθόντος.

Αυτή ακριβώς η λογική εκφράζεται από το ΑΕ15 SP3, το μοντέλο που έδειξαν οι Γάλλοι στο Παρίσι και το οποίο πιθανότατα βασίζεται στο Honda VTR1000 SP2. Λέμε πιθανότατα διότι ακόμη η Praem δεν έχει δώσει πλήρη στοιχεία της μοτοσυκλέτας στην ιστοσελίδα της, αλλά οι φωτογραφίες δεν αφήνουν και πολλές αμφιβολίες για το τι κρύβεται κάτω από το φέρινγκ του.

Αυτό το περίεργο (και περίτεχνο) φέρινγκ έχει κατασκευαστεί από ένα συρμάτινο πλέγμα, ενώ στα περιφερειακά του συναντάμε την αφρόκρεμα της διεθνούς παραγωγής - ήτοι Ohlins FGRT πιρούνι, Brembo monobloc δαγκάνες κ.ο.κ.

Η εταιρεία στο site της δίνει μερικές σκέψεις για τις επόμενες κατασκευές της, οι οποίες περιλαμβάνουν διαφόρων ειδών σχέδια, από scrambler και streetfighters ως και vintage αγωνιστικά με αρθρωτά μπροστινά.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ