net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λίγες πληροφορίες και λίγες φήμες ακόμη, για να...μην σταματήσουμε να περιμένουμε!

Φήμες και πιθανή τιμή!

Κάποια περαιτέρω στοιχεία για το έντονα φημολογούμενο Honda V4 Superbike που θα έρθει έκαναν την εμφάνισή τους, οι οποίες μιλούν ακόμη και για το ποια πιθανόν θα είναι η τιμή του!

 
Για το φημολογούμενο V4 superbike της Honda, το οποίο όλο…έρχεται και έρχεται, έχουμε διαβάσει τόσα πολλά, που μάλλον είναι βέβαιο ότι θα δούμε κάποιο μοντέλο από την Ιαπωνική εταιρεία. Οι περισσότερες πληροφορίες μιλούν για την εμφάνιση ενός νέου V4 superbike, το οποίο θα είναι βασισμένο στο εξωτικό RC213V-S αλλά με πολύ πιο προσιτή τιμή και μαζική παραγωγή. 

Τώρα, οι τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Ιταλικό τύπο γίνονται κάπως πιο αναλυτικές. Σύμφωνα με αυτές, το μοντέλο θα φέρει μια πιο συμβατική ανάρτηση, τροχούς αλουμινίου και λιγότερες exclusive λεπτομέρειες από το μεγάλο «αδερφάκι» RC213V-S. Η τιμή του μοντέλου φημολογείται ότι θα κυμαίνεται περίπου στα 40.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο μεν, αλλά πολύ χαμηλότερο από τα απλησίαστα 200.000 ευρώ του RCV. 

Ακόμη, ακούγεται έντονα ότι η νέα αυτή μοτοσυκλέτα θα είναι και βάση του μελλοντικού αγωνιστικού μοντέλου, με το οποίο η Honda θα τρέξει στο πρωτάθλημα των WSBK! 

Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ