net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το εργοστάσιο πλημμύρισε, οι 100 εργαζόμενοι πήγαν σπίτια τους, και φυσικά η παραγωγή, αλλά και το R&D σταμάτησαν.

Πλημμύρισε το εργοστάσιο της MV Agusta

Θύμα των έντονων βροχοπτώσεων στη γειτονική Ιταλία έπεσε το εργοστάσιο της MV Agusta, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη λίμνη του Varese. Η παραγωγή σταμάτησε, κι όλοι ελπίζουν σύντομα τα νερά να υποχωρήσουν.

 
Το εργοστάσιο της MV Agusta βρίσκεται στις όχθες της λίμνης του Varese, ενώ δεν προστατεύεται από κανένα αντιπλημμυρικό έργο. Τα προβλήματα με τη στάθμη του νερού είναι συνηθισμένα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Οι αναφορές λένε πως τα νερά έχουν φτάσει ακόμα και το ένα μέτρο ύψος σε κάποια σημεία του εργοστασίου, έτσι η παραγωγή σταμάτησε, και οι 100 εργαζόμενοι πήγαν σπίτια τους. Τώρα οι άνθρωποι της εταιρείας περιμένουν να βελτιωθεί ο καιρός, και να υποχωρήσουν τα νερά, ώστε να μπορέσουν να καθαρίσουν το εργοστάσιο, να εκτιμήσουν τις ζημιές, και να αρχίσουν ξανά την παραγωγή. 

'Ασχημα τα νέα και για την AMG που πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία με την MV Agusta, αγοράζοντας το 25% της εταιρείας, και σίγουρα δεν θέλει να βλέπει την επένδυση της... κάτω από το νερό. Μήπως ήρθε η ώρα για κάποια σύγχρονα αντιπλημμυρικά έργα στο εργοστάσιο;

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ