net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To πρώτο μοντέλο της Full Size Kits είναι ένα ομοίωμα της Harley-Davidson Route 66 - φυσικά σε... full size μέγεθος.

H μοτοσικλέτα παραδίδεται στον πελάτη σε μια κούτα που περιέχει 180 διαφορετικά κομμάτια, προς συναρμολόγηση.

Ενδείκνυται για διακοσμητικό χώρου, είτε στο δάπεδο ή και κρεμασμένη από τον τοίχο ή το ταβάνι.

Και, στην περίπτωση που αναρωτηθήκατε, όχι, οι τροχοί δε γυρίζουν.

Πλαστικό ομοίωμα μοτοσικλέτας

Κι όμως, υπάρχει μια εταιρεία που φτιάχνει και πουλάει πλαστικές μοτοσικλέτες σε φυσικό μέγεθος, για διακόσμηση. Γνωρίστε την FSK, και παραγγείλετε μέσω διαδικτύου μια πλαστική Harley-Davidson!

 
Η αγγλική FSK, από τα καθόλου ευφάνταστα μα απολύτως περιγραφικά αρχικά των λέξεων Full Size Kits, κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: κατασκευάζει αντίγραφα μοτοσυκλετών από πλαστικό. Για την ακρίβεια αυτό φιλοδοξεί να κάνει, καθώς τώρα τη γνωρίζουμε στα σπάργανά της, έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο της μοντέλο, ένα ομοίωμα της Harley-Davidson Route 66.

Το Full Size Kit που θα αρχίσει να πωλείται από τον ερχόμενο μήνα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της FSK είναι ένα αντίγραφο της Route 66, κατασκευασμένο από πλαστικό ABS. Παραδίδεται στον πελάτη σε μια κούτα που περιέχει 180 διαφορετικά κομμάτια, ένα παζλ που όταν συναρμολογηθεί θα προκύψει μια άσπρο-κόκκινη κλασική Harley στο φυσικό μέγεθός της (2360 x 825 x 1070 mm) και θα ζυγίζει μόλις 16 κιλά. Ενδείκνυται για διακοσμητικό χώρου, είτε στο δάπεδο ή και κρεμασμένη από τον τοίχο ή το ταβάνι. Στη δεύτερη περίπτωση θα χρειαστεί μάλιστα και έναν εσωτερικό σκελετό για να δένει την όλη κατασκευή, ομοίως και στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης της θέλει τη δυνατότητα να την καβαλά. Και, στην περίπτωση που αναρωτηθήκατε, όχι, οι τροχοί δε γυρίζουν. Μια άλλη πιθανή χρήση μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας παρατίθεται από τον ίδιο τον δημιουργό της στο σχετικό βίντεο

Το κόστος της διακοσμητικής μοτοσυκλέτας δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, απαιτώντας περίπου 720 ευρώ και θα πρέπει να περιμένετε σχεδόν έναν μήνα από την παραγγελία ως την παράδοση. Το κόστος σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και σχεδιαστή της FSK, Peter Manning είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό της δουλειάς που απαιτείται για να παραχθεί ένα τέτοιο κιτ.

Ο κύριος Manning είναι σχεδιαστής και έχει περάσει 35 χρόνια σχεδιάζοντας καινοτόμα προϊόντα για επώνυμες εταιρείες, αλλά και τον εαυτό του. Τα τελευταία 15 χρόνια συνεργάζεται με την εταιρεία πλαστικών MHP Industries, η οποία είναι και αυτή που θα παράξει τις πλαστικές μοτοσυκλέτες της FSK.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ