net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Pirelli θα παραμείνει προμηθευτής στο WSBK έως το 2018.

Pirelli: Στο WSBK έως το 2018

Η Pirelli ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Dorna ως προμηθευτής ελαστικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike για τα επόμενα τρία χρόνια.

 
Η ιταλική εταιρία προμηθεύει με ελαστικά το Π.Π. Superbike από το 2004 και το συμβόλαιο που είχε στα χέρια της έληγε στο τέλος της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, οι δύο πλευρές, μετά και από σχετικό διαγωνισμό, ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2018. Αυτό κάνει την Pirelli τον μακροβιότερο αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε διεθνές επίπεδο!

Για την ανανέωση της συνεργασίας, ο εκτελεστικός διευθυντής του WSBK, Javier Alonso, δήλωσε: Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε με την Pirelli για άλλες τρεις σεζόν. Αυτή η ανανέωση μαρτυρά την άριστη συνεργασία που έχουμε με την ιταλική εταιρία. Μια συνεργασία που ξεπερνά τη μία 10ετία και ήταν πάντα δυνατή τόσο με την Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (International Motorcycling Federation) όσο και με τον διοργανωτή του πρωταθλήματος…»

«Η Pirelli είναι υπερήφανη για την επιβεβαίωση ως Επίσημος Προμηθευτής Ελαστικών για το καλύτερο πρωτάθλημα μοτοσικλετών που βασίζονται σε μοντέλα παραγωγής. Είναι μια συνεργασία που διατηρήθηκε με επιτυχία μέχρι σήμερα χάρη στη διαρκή δέσμευση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της αγωνιστικής μας ομάδας που πηγαίνει στις πίστες κάθε εβδομάδα για να υποστηρίξει τις ομάδες και τους αναβάτες.», πρόσθεσε ο Uberto Thun-Hohenstein, αντιπρόεδρος του τμήματος ελαστικών μοτοσικλετών της Pirelli.

Να σας θυμίσουμε ότι η Pirelli εκτός από το WSBK, προμηθεύει με ελαστικά τα παγκόσμια πρωταθλήματα Rally, Motocross και Endurance, ενώ είναι και προμηθευτής του πρωταθλήματος της F1.

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ