net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γουστάρει την περιπέτεια και δεν το κρύβει

Ανάγλυφη βαφή στο χρώμα της άμμου

Τρακτερωτά λάστιχα Pirelli στον στάνταρ εξοπλισμό

Τα κάγκελα της Touratech στηρίζουν τους έξτρα πλοβολείς

Τελικό απο τιτάνιο της Termignoni

Πιο enduro από ποτέ

Η Ducati μας ετοιμάζει εκπλήξεις για το καλοκαίρι, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η διάθεση της νέας Multistrada 1200 Enduro Pro.

 

Η Enduro Pro είναι εξοπλισμένη με πολλά από τα εξαρτήματα που υπάρχουν στον κατάλογο των έξτρα. Ξεχωρίζει τόσο από την ανάγλυφη βαφή στο χρώμα της άμμου, όσο και από τα τρακτερωτά ελαστικά της Pirelli, διαστάσεων 120/70-19 εμπρός και 170/60-17 πίσω, που είναι στον στάνταρ εξοπλισμό.

Πόντους στην εμφάνιση δίνουν τα κάγκελα της Touratech, στα οποία στηρίζονται και οι LED προβολείς του προαιρετικού εξοπλισμού, μια πιο χαμηλή ζελατίνα, για καλύτερη ορατότητα όταν γίνεται εκτός δρόμου χρήση και το τελικό της Ιταλικής Termignoni. Η εμφάνιση αποπνέει συνολικά μια πολύ έντονη enduro αύρα, ώστε όλοι να ξέρουν ότι της αρέσει το χώμα.

Αυτή η νέα on-off είναι το δεύτερο μοντέλο, μετά την Panigale, που αποκαλύπτει η Ducati αυτή την εβδομάδα. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός των 152 ίππων με το δεσμοδρομικό σύστημα κίνησης των βαλβίδων. Το πλαίσιο, όμως, έχει δεχθεί ενισχύσεις, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στην εκτός δρόμου χρήση. Αυτός είναι κι ο λόγος που επιλέχθηκε κανονικό ψαλίδι κι όχι το μονόμπρατσο της στάνταρ έκδοσης.

Από ηλεκτρονικά διαθέτει 4 διαφορετικά riding modes, traction control, cornering ABS, σύστημα αντι-σούζας, hill-start assist, cornering lights και ημι-ενεργητικές αναρτήσεις. Όλα αυτά ελέγχονται από μια TFT οθόνη που μπορεί να συνδεθεί με smartphone μέσω Bluetooth.

Αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις εκθέσεις των αντιπροσωπιών μέσα στον Αύγουστο. Τότε θα μάθουμε και την τιμή της.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ