net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πιο ποθητοί οι χρήστες μοτοσυκλετών στο αντίθετο φύλο, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα στη Βρετανία!

Πιο ελκυστικοί οι αναβάτες!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα από την αγγλική ασφαλιστική Carole Nash, που πέραν από τα επιφανειακά της συμπεράσματα έχει και έναν βαθύτερο σκοπό, σχετικά με τους χρήστες μοτοσυκλέτας!

 
Από την απαρχή της μοτοσυκλέτας, είναι κοινό «μυστικό» ότι οι αναβάτες, άνδρες ή γυναίκες, είναι πιο ελκυστικοί και ποθητοί στο αντίθετο φύλο. Μοτοσυκλετιστές από όλο τον κόσμο πασχίζουν να… διατηρήσουν αυτό το φαινόμενο, το οποίο από άλλους έχει χαρακτηριστεί μύθος, ενώ άλλοι το υπερασπίζονται θεωρώντας ότι είναι κάτι που ισχύει. 

Να λοιπόν που κάτι που για το οποίο, κακά τα ψέμματα, όλοι οι μοτοσυκλετιστές έχουμε υπερηφανευθεί, είναι αλήθεια. Σύμφωνα με μια έρευνα της Βρετανικής ασφαλιστικής εταιρείας Carole Nash, άνδρες και γυναίκες που οδηγούν μοτοσυκλέτα είναι περισσότερο ελκυστικοί στο άλλο φύλο, πλέον και με τη βούλα! 

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ατόμων, ανδρών και γυναικών, από τους οποίους ζητήθηκε να αξιολογήσουν την εμφάνιση ενός ατόμου του αντίθετου φύλου, με καθημερινή ένδυση και εξοπλισμό μοτοσυκλέτας. 

Η διαφορά ήταν σαφής, προς τα άτομα ντυμένα με τα «δέρματα» του εξοπλισμού! Ωστόσο, η έρευνα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα έδωσαν απάντηση σχετικά με το τι πιστεύουν για την προσωπικότητα των αναβατών μοτοσυκλέτας. Σε αυτή την ερώτηση, το 34% των συμμετεχόντων θεωρεί τους αναβάτες «περιπετειώδεις», ένα 28% τους θεωρεί «θαραλλέους», ενώ ακόμα ένα 26% τους βρίσκει «αστείους και ευχάριστους». 

Και φυσικά προέκυψαν και κάποια ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία οι άνδρες μοτοσυκλετιστές συνήθως δεν παραδέχονται: Το 25% των ανδρών αναβατών έχει πει ψέμματα ότι κατέχει μοτοσυκλέτα για να εντυπωσιάσει μια γυναίκα, ενώ το 31% δήλωσε ότι θα μάθαινε να οδηγεί δίκυκλο από το μηδέν, αν έτσι είχε ελπίδα να κατακτήσει την γυναίκα που τον ενδιαφέρει! 

Παρά τα «επιφανειακά» συμπεράσματα, η Carole Nash δηλώνει ότι η έρευνα έγινε με σκοπό να επιδείξει τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των μοτοσυκλετιστών, προκειμένου να «σπάσει» τα στερεότυπα: «Ακόμα και αν η έρευνα έχει ελαφρά θεματολογία, βοηθάει στο να τοποθετήσει άνδρες και γυναίκες μοτοσυκλετιστές σε μια καλύτερη θέση, διαλύοντας τα στερεότυπα και εμπνέοντας περισσότερα άτομα να αποκτήσουν μοτοσυκλέτα και γενικότερα δίκυκλο». 

Ενδιαφέροντα δεδομένα, αναμφίβολα! 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ