net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Piaggio Hellas, επιβραβεύει τους πελάτες της, με νέα προωθητική ενέργεια που διευκολύνει οικονομικά τη συντήρηση των οχημάτων τους.

Η έκπτωση σε γνήσια αναλώσιμα ανταλλακτικά ανέρχεται στο 20% επί της προτεινόμενης λιανικής τιμής.

Η ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας του ιταλικού ομίλου ισχύει για όλα τα εμπορικά σήματα.

Επωφεληθείτε τώρα από τον δωρεάν έλεγχο που προσφέρει η Piaggio Hellas για το δίκυκλό σας.

Η προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας έχει διάρκεια έως και τις 30 Μαΐου 2015.

Η ενέργεια της Piaggio αφορά όλους τους κατόχους δικύκλων του Piaggio Group που τα οχήματά τους έχουν ταξινομηθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2011.

Piaggio Hellas: Έκπτωση σε ανταλλακτικά-δωρεάν έλεγχος

Η Piaggio Hellas, επιβραβεύει τους πελάτες της, με νέα προωθητική ενέργεια που διευκολύνει οικονομικά τη συντήρηση των οχημάτων τους. Αφορά όλα τα εμπορικά σήματα του Ομίλου (Aprilia, Derbi, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio, Sacarabeo, Vespa).

 
Ειδικότερα, η νέα προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας περιλαμβάνει τα εξής:

-Παροχή έκπτωσης 20% επί της προτεινόμενης λιανικής σε όλα τα γνήσια αναλώσιμα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στις επισκευές εντός του συνεργείου.

-Δωρεάν έλεγχο στάθμης υγρών (κινητήρα, παραφλού, φρένων, μετάδοσης) συστήματος πέδησης (τακάκια, δισκόφρενα), ελαστικών, ηλεκτρικών (λάμπες φώτων, φλας κλπ.).

Η προσφορά έχει διάρκεια έως 30 Μαΐου 2015 και αφορά όλους τους κατόχους δικύκλων του Piaggio Group που τα οχήματά τους έχουν ταξινομηθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2011.
 
Οι παραπάνω έλεγχοι και οι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στους διανομείς του εξουσιοδοτημένου δικτύου που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια και τους οποίους μπορείτε να πληροφορηθείτε στην επίσημη σελίδα της Piaggio.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ