net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ακόμα πιο ακριβό το ταξίδι μέσω της Εθνικής Κορίνθου-Πατρών...

Περισσότερα διόδια

Σύμφωνα με τα όσα έχουν μεταξύ της Πολιτείας και της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών, από το Νοέμβριο θα λειτουργήσουν 3 νέοι σταθμοί διοδίων.

 
Πιο συγκεκριμένα, με βάση το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2017 όταν και το έργο θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, εκτός από 4 σημεία από το Δερβένι έως το Ρίο, τα οποία θα παραδοθούν στην κυκλοφορία τον Αύγουστο του 2017.

Παράλληλα όμως, από τον προσεχή Νοέμβριο του 2016, στον οδικό άξονα αναμένεται να λειτουργήσουν τρεις σταθμοί διοδίων με το κόστος διέλευσης από την Πάτρα έως την Κόρινθο να ανέρχεται (για ένα Ι.Χ. όχημα) στα 7,2 ευρώ.

Με αυτό ως δεδομένο, η διαδρομή από την Πάτρα έως την Αθήνα θα επιβαρύνεται με κόστος διοδίων της τάξης των 12 ευρώ περίπου (15 στην περίπτωση που επιλεγεί η χρήση της Αττικής Οδού).

Συμπερασματικά, για την κάλυψη της διαδρομής Αθήνα – Πάτρα – Αθήνα, από τον προσεχή Νοέμβριο, το κόστος των διοδίων που θα κληθεί να καταβάλει ένα Ι.Χ. όχημα θα κυμαίνονται από τα 24 – 30 ευρώ…

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ