net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το σχέδιο που κατατέθηκε προς κατοχύρωση για την έκδοση παραγωγής του Honda City Adventure concept.

Πατέντες για παραγωγή!

Σχέδια του πολυσυζητημένου City Adventure Concept της Honda κατατέθηκαν προς κατοχύρωση φανερώνουν την πρόθεση της Honda να το θέσει και επίσημα σε παραγωγή!

 
Όταν το Honda City Adventure Concept παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου το 2015, πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις αλλά και συζητήσεις, με μια αβεβαιότητα σχετικά για το αν θα το δούμε ποτέ στην παραγωγή. Ωστόσο, νέες εξελίξεις θέλουν την Honda να δρομολογεί κατοχυρώσεις σχεδίων και ονομασιών, που μαρτυρούν σχέδια για έναρξη παραγωγής!

Φαίνεται λοιπόν ότι το περίεργο αλλά και ενδιαφέρον, σαν ιδέα, concept της Honda θα δει τις αγορές, αφού είχε επίσης εντοπιστεί να δοκιμάζεται και στο δρόμο, μεταμφιεσμένο. Στα σχέδια που κατατέθηκαν προς κατοχύρωση φαίνονται κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο, οι οποίες μάλιστα είναι και προς το καλύτερο!

Η Honda φαίνεται να τοποθετεί στην έκδοση παραγωγής ακτινικές δαγκάνες εμπρός αντί των συμβατικών του πρωτοτύπου, ενώ βλέπουμε και μια μικρότερη εξάτμιση και ακτινωτές ζάντες με ακτίνες στο εξωτερικό της στεφάνης, που πιθανότατα θα μπορούν να φιλοξενήσουν tubeless ελαστικά! Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ο μηχανισμός ρύθμισης της ζελατίνας. 

Το μοντέλο θα κινείται από κινητήρα που θα βασίζεται στην μονάδα του NC750, με το γνωστό DCT κιβώτιο και απόδοση 54 ίππων, ενώ θα είναι ρυθμισμένος για οικονομία και χαμηλή κατανάλωση. 

Περιμένουμε περισσότερα για το νέο εγχείρημα της Honda! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ