net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο kymco X-Town

Το νέο kymco X-Town

Το νέο kymco X-Town

Το νέο kymco X-Town

Το νέο kymco X-Town

Το νέο kymco X-Town

Παρουσίαση Kymco X-Town: Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Άνεση και ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις, πακέτο με προδιαγραφές Euro4 και Gt καταβολές. Το X-Town φιλοδοξεί να γίνει ο καθημερινός σας σύντροφος.

 
Η Kymco ιδρύθηκε το 1964 και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα, με τη μεταφορά τεχνολογίας από την Honda. Μέσω της τεχνογνωσίας της Honda, η Kymco έγινε μια υψηλής ποιότητας εξωτερική εγκατάσταση παραγωγής. Η σχέση αυτή αναπτύχθηκε στις επόμενες δεκαετίες, με τη Honda να παρουσιάζει αυξημένο επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Έτσι έγινε σημαντικός μέτοχος της Kymco.

Η Kymco έχει ως προταρχικό στόχο, τα scooter που κατασκευάζει, να ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον σχεδιασμό τους. Εκτός από την εμφάνιση, πρέπει να ανταποκρίνονται και στις απαιτήσεις των αναβατών, για άνεση, ευκολία και ασφάλεια σε πιο μακρινές διαδρομές.

Η εταιρία από την Ταιβάν, αποφάσισε να ενισχύσει τον εξωτερικό σχεδιασμό και την εμπειρία οδήγησης μακρινών αποστάσεων. Πρόκειται για μια επαναστατική ιδέα, που πήγε το X-Town σε άλλο επίπεδο.

Το Kymco X-Town είναι υποψήφιο για το καλύτερο Scooter της χρονιάς

Ένα εντελώς νέο μοντέλο στη δημοφιλή κατηγορία των 300 κυβικών, που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο αναβάτη. Χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο κινητήρα με προδιαγραφές Euro4, που δίνει έμφαση στην οικονομία και τη γραμμική απόδοση.

Με κεντρική φιλοσοφία την άνεση και την ευκολία είναι ιδανικό για κάθε είδους μετακίνηση.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ