net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Honda CB500X έτοιμο για τον γύρο του κόσμου!

Το νέο Honda NC750X πλήρως εξοπλισμένο από την Kappa.

Ο Giampaolo Debrongi κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προϊόντων της Kappa.

Νέες σκληρές πλαστικές βαλίτσες με καπάκια που ανοίγουν προς τα πάνω.

Το νέο «σπαστό» κράνος της Kappa, KV12 θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

Διαφόρων μεγεθών και ειδών tank bags. Για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.

Οι νέοι πλήρως αδιάβροχοι σάκοι. Φέτος η Kappa πειραματίστηκε με τα χρώματα με το πορτοκαλί να ξεχωρίζει.

Παρουσίαση Kappa στην Ελλάδα

Βρεθήκαμε στην εταιρική παρουσίαση των προϊόντων της Kappa και διαπιστώσαμε ότι η γκάμα της γνωστής ιταλικής εταιρίας εμφανίζεται πληρέστερη και καλύτερη από ποτέ, γεμάτη νέες ιδέες.

 
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Tin Pan Alley» από την Μπαξεβάνης Moto επίσημο εισαγωγέα-αντιπρόσωπο της Kappa. Για τα προϊόντα της εταιρίας που παράγονται στην Ιταλία μας μίλησε ο Giampaolo Debrongi, export manager της Kappa και στη δίωρη παρουσίαση ευρωπαϊκών προδιαγραφών δεν άφησε κανέναν με απορίες! Το κοινό, άλλωστε, αποτελούνταν από το δίκτυο Ελλήνων εμπόρων της Kappa.

Η ιταλική εταιρία έγινε γνωστή για τις βαλίτσες που κατασκευάζει. Αυτές, όμως, αποτελούν πλέον μόνο μια από τις σειρές προϊόντων που διαθέτει. Προστατευτικά κάγκελα και ζελατίνες διαφόρων ειδών αποτελούν εδώ και χρόνια μέρος του «οπλοστασίου» της το οποίο εμπλουτίζεται συνέχεια. Η ιταλική εταιρία έχει επεκταθεί στις μαλακές βαλίτσες αλλά και στους αδιάβροχους σάκους με τους τελευταίους να είναι νέα μόδα στους δύο τροχούς που κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Ανάμεσα στα προϊόντα της Kappa ξεχωρίζει η νέα σειρά Tank Bag η οποία ασφαλίζεται στην τάπα του ρεζερβουάρ με την πατέντα «Tanklock» που είναι εξέλιξη της Kappa. Έτσι δεν απαιτούνται ούτε μαγνήτες αλλά ούτε και μαλακές βάσεις με ιμάντες για να τα στερεώσετε στο ρεζερβουάρ.

Αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα που ξεχωρίζουν, επίσης, είναι και οι έξτρα καλωδιώσεις, οι οποίες προσφέρουν επιπλέον παροχές ρεύματος και θύρες USB στο χώρο του τιμονιού. Αυτές μέσω ενός έξυπνου συστήματος μπορούν να βρεθούν και εντός των Tank Bag της ιταλικής εταιρίας! Τσαντάκια μέσης, μπάρες τιμονιού που «που απελευθερώνουν» πολύτιμο χώρο για να τοποθετήσετε άνετα τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και δεκάδες άλλα αξεσουάρ που λύνουν τα χέρια, θα τα βρείτε όλα στο site της. Εκεί φυσικά θα βρείτε και τη σειρά με τα κράνη που σχεδιάζει, δοκιμάζει και κατασκευάζει η ίδια η Kappa τα οποία, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της σχεδιάζονται με στόχο την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ