net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο KTM 1090 Adventure R

Το νέο KTM 1090 Adventure R

Το νέο KTM 1090 Adventure R

Το νέο KTM 1090 Adventure R

Το νέο KTM 1090 Adventure R

Το νέο KTM 1090 Adventure R

KTM 1090 Adventure R

Η αδιαφιλονίκητη πρόταση της KTM στην κατηγορία των Adventure μοτοσυκλετών, ήταν μέχρι πρότινος, το 1190 Adventure R. Με την ανακοίνωση της Αυστριακής εταιρίας , ότι η γκάμα αλλάζει, το νέο 1090 Adventure R, παίρνει τα σκήπτρα, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση.

 
Σύμφωνα με την εταιρία, το νέο μοντέλο σχεδιάστηκε για να είναι η πιο αγνή off-road μοτοσυκλέτα που συμπεριλαμβάνει ταξιδιωτικά enduro στοιχεία και δημιουργήθηκε για να υπερέχει, όταν η άσφαλτος τελειώνει.

Το KTM 1090 Adventure R είναι υποψήφιο για το Best Moto 2017

Αυτός ήταν ο άμεσος στόχος της KTM και έτσι το 1090, έχοντας μικρότερο βάρος και αναθεωρημένες αναρτήσεις, μοιάζει έτοιμο να ανταποκριθεί στις εντός αλλά και εκτός δρόμου εξορμήσεις. 

Το νέο KTM 1090 Adventure R, προορίζεται να είναι το απόλυτο όπλο, για αναβάτες που επιλέγουν τους πιο δύσβατους δρόμους, όπως ανώμαλους δρόμους ή μονοπάτια. Η KTM ήταν πάντα στις επάλξεις στη μεγάλη Adventure κατηγορία και έτσι  το ανανεωμένο 1090 R, ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή.

Δεν είναι λοιπόν ένα πιο ήπιο 1190 R, αλλά ένα βήμα μπροστά στην κατηγορία του, που βάζει δύσκολα στους ανταγωνιστές. Ο μικρότερος κυβισμός δεν σημαίνει απουσία δύναμης στο δρόμο, αλλά πιο εύκολη διαχείριση στο χώμα.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ