net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Concept 101 μοντέλο, που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2015.

Τα renderings που απεικονίζουν την πιθανή μορφή του νέου μοντέλου.

Παρουσία στην Intermot;

Φήμες θέλουν το νέο concept της BMW να παρουσιάζεται και επίσημα, τελικά, στην έκθεση Intermot 2016 τον Οκτώβριο.

 
Μια ακόμα ένδειξη ότι η Βαυαρική εταιρεία θα παρουσιάσει και επίσημα, τελικά, το bagger μοντέλο μεγάλου κυβισμού της, έρχεται από δηλώσεις του Stephan Schaller, του «μεγάλου αφεντικού» της BMW Motorrad. Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το project, ο Schaller μίλησε για μία «έκπληξη» που έρχεται το φθινόπωρο! 

Πριν περίπου ένα μήνα, είχαμε δει κάποια 3D renderings τα οποία απεικόνιζαν μια BMW K1600GT Bagger Style, με αρκετή λεπτομέρεια. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι η BMW είχε παρουσιάσει και το μοντέλο της φωτογραφίας, το οποίο έχει την ονομασία «Bagger 101 concept» πέρσι τον Οκτώβριο! Μάλλον λοιπόν οι πιθανότητες ότι θα δούμε αυτό το μοντέλο, στην Intermot, είναι πιο πολλές από ποτέ. 

Συγκεκριμένα, ο Stephan Schaller είπε για το θέμα, αν ερωτήθηκε περί πιθανής «εγκατάλειψης» του project: «Φυσικά και δεν το εγκαταλείψαμε! Αντιθέτως, θα δείτε μια έκπληξη προς το τέλος της χρονιάς!» 

Η έκθεση της Intermot θα πραγματοποιηθεί από τις 5 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, στην Κολωνία της Γερμανίας. Περιμένουμε με αγωνία, για το τι θα δούμε!  

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ