net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πανελλήνια συνάντηση στη Φοινικούντα για το Hellas Transalp Club.

Πανελλήνια συνάντηση 2016

Στις 18 με 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πανελλήνια συνάντηση του Hellas Transalp Club για το 2016, στο Φοινικούντα Μεσσηνίας.

 
Ήρθε ο καιρός για τη μεγαλύτερη εκδήλωση του συλλόγου Hellas Transalp club , την Πανελλήνια Συγκέντρωση. Φέτος ο Σύλλογος κλείνει τα 15 χρόνια επίσημης λειτουργίας του και σας περιμένει όλους να το γιορτάσετε, στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Φοινικούντα, στις 18-19-20 Ιουνίου 2016.

Το 3μερο του Αγίου Πνεύματος πέφτει αργά, οπότε η Νότια Πελοπόννησος είναι ιδανικός προορισμός για αραλίκι στην παραλία με συνοδά σπορ! Οι χιλιομετροφάγοι από την άλλη θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε εξαιρετικής ομορφιάς αξιοθέατα, τόσο φυσικά όσο και αρχαιολογικά-βυζαντινά. Θα σας δοθούν πολλές πληροφορίες και προτεινόμενες διαδρομές προσεχώς.

Την συνάντηση θα φιλοξενήσει το κάμπινγκ Φοίνικες, στο δυτικό άκρο της εξωτικής παραλίας του Μαυροβουνίου (ή αλλιώς Μακρυνάμμος ή Καμάρια). Η παραλία αυτή είναι αμέσως δυτικότερα της Φοινικούντας (<1χλμ), στο δρόμο για Μεθώνη. Τιμές 5 ευρώ/άτομο, 4 ευρώ η μικρή σκηνή, 2 ευρώ η μοτοσικλέτα, αν παρκάρει δίπλα και όχι στο πάρκινγκ. Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος στην ιστοσελίδα του κάμπινγκ. Το HTC έχει κάνει κράτηση συγκεκριμένου χώρου για τη συγκέντρωση, οπότε στη reception ζητήστε να σας κατευθύνουν.

Όσοι θέλουν δωμάτια υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και πορτοφόλια. Τα κοντινότερα στο κάμπινγκ (100-500μ) είναι τα παρακάτω:
1.   Paradise Resort  http://paradise-resort.gr/ . Ακριβώς δίπλα στην είσοδο του κάμπινγκ, αλλά ακριβό δεδομένου ότι έχει μόνο λουξ δωμάτια διαθέσιμα αποκλειστικά με ημιδιατροφή (100 ευρώ το δίκλινο/βραδιά)
2.   Aerides Houses http://aerideshouses.com/ , Στα 500μ από το κάμπινγκ,  5 στούντιο που κοιμίζουν 1 έως 3 ενήλικες, ή ζευγάρι με 2 παιδιά. Η ιδιοκτήτρια τα δίνει με έκπτωση, 50 ευρώ/βραδιά/στούντιο (ανεξαρτήτως αριθμού ατόμων).
3.   Ilias Apartments Finikounda http://www.apartmentsfinikounda.gr  , 500μ από το κάμπινγκ
4.   Ebadi Inn  http://www.ebadiinn.gr/ , 500μ από το κάμπινγκ
5.   Λίγο μακρύτερα (<2χλμ) θα βρείτε πολλά ακόμα, όπως http://www.apartmentstomaras-finikounda.com/ , http://www.lontossuites.gr , http://www.finikounda-villas.gr και πολλά άλλα.

Η ημέρα προσέλευσης είναι το Σάββατο 18 Ιουνίου. Για τους Αθηναίους είναι πολύ εφικτό να έρθουν από Παρασκευή απόγευμα, καθώς η Φοινικούντα είναι γύρω στις 3 ώρες δρόμος, οι 2 σε αυτοκινητόδρομο. Συστήνεται η προσέγγιση από δυτικά, από  Πύλο-Μεθώνη, είναι πολύ πιο εύκολη.

Καλούμε όσους Αθηναίους έχουν τη δυνατότητα, να φιλοξενήσουν  βόρειους φίλους την Παρασκευή το βράδυ. Θα υπάρξει σχετικό νήμα.

Φέτος θα οργανώσουμε και το πρώτο HTC Paralia Triathlon Race. Οι αγωνιζόμενοι θα είναι ανά ζεύγη. Λεπτομέρειες προσεχώς.

Το κλασσικό γλέντι της Κυριακής, φέτος θα έχει άλλη μορφή καθώς θα οργανωθεί ένα beach party! Η παραλία μπροστά στο συγκεκριμένο κάμπινγκ θυμίζει εξωτικό νησί! Φέρτε λοιπόν το κέφι σας, τα χαβανέζικα πουκάμισα και τις φούστες και ελάτε να λιώσουμε by the sea! 
Και για να μην έχουμε τίποτα ευτράπελα όπως πέρυσι, παράκληση προσέχετε τι και πόσο πίνετε!!!  


 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ