net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στα Γιαννιτσά, αυτή την Κυριακή, 13 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος γύρος του Παν. Πρωτ. ΜΧ. Μη λείψει κανείς!

Παν. Πρωτ. ΜΧ: 2ος αγώνας Γιαννιτσά

Δύο ημέρες απέμειναν για τον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 13 Απριλίου, στα Γιαννιτσά. Ώρα έναρξης 11.00.

 
Μετά τον πρώτο συναρπαστικό γύρο του πρωταθλήματος στην πίστα της Χαλκίδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross μεταφέρεται στα Γιαννιτσά για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς.

Στην κατηγορία ΜΧ1 ο νικητής στα δύο πρώτα σκέλη της Χαλκίδας και περσινός πρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής θα προσπαθήσει να επαναλάβει την διπλή του επιτυχία με τους Δημήτρη Κοντολέτα και Γιώργο Ηλιόπουλο να αποτελούν για αυτόν τα μεγαλύτερα «εμπόδια».

Στην ΜΧ2, υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον με τον 18χρονο Γιάννη Τουρατζίδη να θέλει να επιβεβαιώσει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και τους Μανώλη Κρητικό, Παναγιώτη Παπίλα και Γιώργο Αρβανίτη που ακολουθούν στην κατάταξη του πρωταθλήματος να του βάζουν δύσκολα και να διεκδικούν μια θέση στο βάθρο αλλά και τη νίκη.

Στην OPEN o Σταμάτης Λυρίου μοιάζει…ασταμάτητος φέτος αν και τον τελευταίο λόγο για αυτό θα τον έχουν οι Σταμάτης Δημολιάνης και Κωνσταντίνος Τσάτσος

Στα Quad το ενδιαφέρον είναι εξίσου μεγάλο με τον λογαριασμό να μένει ανοιχτός μετάξύ του πρωτοπόρου, μετά το πρώτο αγώνα, Σπύρου Μπιρλή και τους Κώστα Ντούζο Γιώργο Καπέλη που τον ακολούθησαν στο βάθρο.

Η έναρξη των ελεύθερων δοκιμών έχει οριστεί για το Σάββατο 12 Απριλίου, ώρα 13.30 και την Κυριακή ώρα 09.50 με τις κατατακτήριες δοκιμές να πραγματοποιούνται στις 14.50 το Σάββατο. Έναρξη των αγώνων της Κυριακής στις 11.00 το πρωί.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα στην επίσημη σελίδα της ΑΜΟΤΟΕ.

 

MX - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ