net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για παιδιά με όρεξη για...χώμα!

Παιδικό ποδήλατο Husqvarna

Στην γκάμα των αξεσουάρ και προϊόντων lifestyle που διαθέτει, η γνωστή εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών θα διαθέτει και ένα παιδικό ποδήλατο, με στυλ χωμάτινης μοτοσικλέτας και τα χαρακτηριστικά χρώματα της εταιρείας.

 
Με ένα όμορφο παιδικό ποδήλατο, σε στυλ μοτοσικλέτας χώματος, η Husqvarna εμπλουτίζει περισσότερο την γκάμα προϊόντων lifestyle και αξεσουάρ που διαθέτει. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα όμορφο εκπαιδευτικό ποδήλατο, το οποίο είναι «σχεδιασμένο για τους μελλοντικούς πρωταθλητές», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία. 

Το ποδήλατο είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών και άνω. Προσφέρει μια ρυθμιζόμενη σε ύψος σέλα με σύστημα ταχείας απασφάλισης, ενώ επίσης φέρει προστατευτικά χεριών. Στην off-road εμφάνιση του ποδηλάτου συμβάλλουν τα δύο ελαστικά υψηλού προφίλ με τακούνια,  ενώ το ποδήλατο είναι βαμμένο στα κλασικά χρώματα της εταιρείας-κίτρινο και μπλε-και διαθέτει και numberplate! 

Με το ενδιαφέρον αυτό προϊόν η Husqvarna επιδιώκει να προσελκύσει τα μικρά παιδιά στο χώρο της μοτοσικλέτας, παρέχοντάς τους με ένα ασφαλές στην χρήση και ποιοτικό εκπαιδευτικό ποδήλατο, το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του παιδιού με την αγωνιστική του εμφάνιση!

Το παιδικό εκπαιδευτκό ποδήλατο είναι διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο των μοτοσικλετών Husqvarna στην Ελλάδα, στην προτεινόμενη τιμή των 102,40 ευρώ. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ