net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro έρχεται στις Σέρρες στις 5 με 7 Ιουνίου!

Φέτος οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συχνά περάσματα από τις 12 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις Σέρρες!

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro έρχεται στις Σέρρες! Ο μεγάλος αγώνας που τόσο περιμέναμε επιστρέφει φέτος στις 5 με 7 Ιουνίου στο μέρος που γινόταν επί πολλά έτη!

 
Το Αθλητικό σωματείο Auto – Moto Club of Serres (ΛΑΜΣ), υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για μια άψογη διοργάνωση.

Φέτος τα paddocks θα είναι στην περιοχή της Κοιλάδας, μέσα σε κεντρικό σημείο της πόλης με έντονη ζωή και αθλητικές δραστηριότητες, βασικά δίπλα στο βουνό! Έδρα θα είναι το ξενοδοχείο Elpida Resor t & Spa με το Park Ferme και την εκκίνηση να γίνονται στον κεντρικό δρόμο της κοιλάδας!

Έτσι η διαδρομή θα περιλαμβάνει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά off road, ενώ οι 4 κύκλοι του αγώνα δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν συχνά περάσματα από τις 12 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα (3 διαφορετικές, Enduro, Motocross και Extreme που επαναλαμβάνονται 4 φορές) που θα λάβουν χώρα στην περιοχή του Αη Γιώργη και του Ελαιώνα.

Ο 4ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που φέτος συγκεντρώνει ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τις μεγάλες εργοστασιακές ομάδες, θα γίνει στην μοναδική πόλη της Μακεδονίας το τριήμερο 5 – 7 Ιουνίου. Παράλληλα όμως, οι Έλληνες αναβάτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερο από ποτέ έναν αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, αφού θα μπορούν να συμμετέχουν σε ειδική κατηγορία Ελλήνων αναβατών, με τις ίδιες διαδρομές και στον ίδιο αγώνα. 

Περισσότεροι από 100 αθλητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα κατακλύσουν τις όμορφες Σέρρες. Μαζί με τις μεγάλες ομάδες τους, τις εκατοντάδες των ανθρώπων της διοργάνωσης και τους πολυάριθμους θεατές, σε συνδυασμό με την παράλληλη διοργάνωση Ελληνικού αγώνα η περιοχή αναμένεται να γεμίσει με περισσότερους από 6.000 επισκέπτες.

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:00 στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου θα διεξαχθεί το SuperTest ενώ το Σαββατοκύριακο η Ειδική διαδρομή Extreme και Enduro καθώς και ενδιάμεσος σταθμός της διαδρομής θα είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο. Επίσης το Σαββατοκύριακο στο 3o χλμ. του δρόμου προς την Μονή του Αγ. Προδρόμου θα διεξαχθεί η ειδική διαδρομή Motocross. Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο αγωνιστικό γεγονός της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας!

Στην διοργάνωση μπορούν να συμμετάσχουν κι εθελοντές από όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να βοηθήσουν και να ζήσουν από κοντά μια μεγαλειώδη διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected] αλλά και εδώ στην επίσημη σελίδα της ΛΑΜΣ στο Facebook.

 

ENDURO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ