net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από χθες, 14 Ιουλίου, έως τις 23 Δεκεμβρίου ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τραγάνας στον ΠΑΘΕ.

ΠΑΘΕ: Ρυθμίσεις στον Α/Κ Τραγάνας

Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις τέθηκαν από χθες 14 Ιουλίου σε ισχύ στον Ανισόπεδο Κόµβο (Α/Κ) Τραγάνας, µε στόχο την εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής τoυ τοπικού πλευρικού σταθµού διοδίων.

 
Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών, η λειτουργία του πλευρικού σταθµού διοδίων Τραγάνας αναστέλλεται. Οι κυκλοφοριακές ρυθµίσεις αφορούν αποκλειστικά και µόνο τον Α/Κ Τραγάνας και δεν επηρεάζουν τον κύριο άξονα του αυτοκινητοδρόµου ΠΑΘΕ. 

Ειδικότερα, από τη ∆ευτέρα 14 Ιουλίου 2014 και έως την Τρίτη 23 ∆εκεµβρίου 2014, στον Α/Κ Τραγάνας θα ισχύουν τα ακόλουθα:
  • Κανονική κυκλοφορία των οχηµάτων από Αθήνα προς Τραγάνα και από Τραγάνα προς Αθήνα. 
  • ∆ιακοπή της κυκλοφορίας από Τραγάνα προς Λαµία και εξυπηρέτηση των χρηστών µέσω του αριστερού και δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου και του Α/Κ Αταλάντης.
  • ∆ιακοπή της κυκλοφορίας από Λαµία προς Τραγάνα και εξυπηρέτηση των χρηστών µέσω του Α/Κ Αταλάντης και του αριστερού παράπλευρου οδικού δικτύου. 
Επιπροσθέτως, κατά το ανωτέρω διάστηµα, στην περιοχή του Α/Κ Τραγάνας, στο ρεύµα µε κατεύθυνση προς Αθήνα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από µια λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στο ρεύµα µε κατεύθυνση προς Λαµία θα ισχύει αποκλεισµός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης. 

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα µέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σηµάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενηµέρωση όλων των διερχοµένων. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ