net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Περισσότερη από μία ώρα θεαματικών πλάνων, στο 48ο GP του Μακάο, ένα από τους πιο ξεχωριστούς αγώνες Road Racing του κόσμου.

Όλος ο αγώνας Macau GP σε HD!

Παρακολουθήστε ολόκληρο το 48ο Macau GP μοτοσικλέτας, τον θρυλικό αγώνα Road Racing που γίνεται στους δρόμους της πόλης του Μακάο, σε 1080P Full High Definition!

 
Το Macau GP είναι ο μοναδικός αγώνας Road Racing στον κόσμο, που γίνεται τόσο με μοτοσικλέτα, όσο και με αυτοκίνητο -φυσικά σε διαφορετικές ημερομηνίες, και χρόνο. Πρώτα καθιερώθηκε ως... κυνήγι θησαυρού με αυτοκίνητα το 1954, κατόπιν ως αγώνας αυτοκινήτων, και τέλος το 1967 άρχισαν να συμμετέχουν σε αυτό και μοτοσικλέτες. 
Ο κάθε γύρος των 6,12 χιλιομέτρων διασχίζει την πόλη του Μακάο, πρώην πορτογαλική αποικία, και νυν κινέζικο έδαφος, ενώ η συνολική απόσταση του αγώνα είναι 91,8 χιλιόμετρα (15 γύροι). Διάσημοι συμμετέχοντες του αγώνα περιλαμβάνουν τους Kevin Schwantz, Carl Fogarty, Ron Haslam και Michael Rutter, ενώ σε αυτόν συμμετέχουν πλέον όλα τα μεγάλα ονόματα των αγώνων Road Racing. Ο αγώνας είναι γνωστός ως ένας από τους απαιτητικότερους του κόσμου, ενώ αν ψάξει κανείς στο Google για "Macau GP", θα δει την οθόνη του να γεμίζει με αγωνιζόμενους να... ξύνουν με τον ώμο τους τις μπαριέρες, περνώντας μέσα από την πόλη με τρελές ταχύτητες!

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τα δικαιώματα του βίντεο, όμως ο άνθρωπος που το ανέβασε στον ιστό, λέει πως δεν υπάρχει θέμα, καθώς τα πλάνα προέρχονται από WORLD FEED -δε γνωρίζουμε τι εννοεί ακριβώς. Παρόλα αυτά, δείτε το εγκαίρως, πριν επέμβει ίσως κάποιο ψαλίδι, ή ακόμα καλύτερα, κατεβάστε το στον υπολογιστή σας.


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ