net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Eduardo Generali (αριστερά) παραδίδει την μοτοσυκλέτα στον Steve Fraser (δεξιά).

Ο Generali σε στιγμιότυπο από το ταξίδι του.

Ολοκληρώθηκε το 4ο σκέλος

Συνεχίζεται το μεγάλο ταξιδιωτικό της Ducati γύρω από τον κόσμο, με το τέταρτο σκέλος του να ολοκληρώνεται επιτυχώς.

 
Το τέταρτο μέρος του μεγάλου ταξιδιωτικού της Ducati, Globetrotter 90 ολοκληρώθηκε, στην ήπειρο της Αμερικής. Ο Eduardo Generali, ο Βραζιλιάνος αναβάτης που την οδήγησε τις τελευταίες 17 ημέρες, παρέδωσε την Multistrada Enduro στον επόμενο αναβάτη, τον Αυστραλό Steve Fraser.
H αλλαγή χεριών της μοτοσυκλέτας έγινε στην Indianapolis. Μέσα από 5.300 χιλιόμετρα στην Αμερικανική δύση, ο Generali επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και την θρυλική πίστα της Laguna Seca, όπου πραγματοποίησε γύρους, αλλά και το μουσείο του Robb Talbot στην Carmel Valley, το οποίο φιλοξενεί πολλές ιστορικές μοτοσυκλέτες της Ducati. Ο Generali κατέγραψε τις εμπειρίες του στο blog του ταξιδιού, στην ιστοσελίδα της Ducati, ενώ συνάντησε τον πατέρα του στο Los Angeles, τον οποίο και πήρε μαζί του μέχρι το Denver!

Τώρα, ο Αυστραλός Steve Fraser θα οδηγήσει την Multistrada Enduro «από ακτή σε ακτή» μέσα στη χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών, με τελικό προορισμό την Νέα Υόρκη. Στην πορεία του, θα επισκεφθεί δύο συλλέκτες, κατόχους σπάνιων μοτοσυκλετών της Ιταλικής εταιρείας, ενώ θα βρεθεί και στην ιστορική πίστα της Daytona, στη Florida!  
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ