net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ολοήμερο Track Day στα Μέγαρα,στις 21 Νοεμβρίου διοργανώνει το track-day.gr με πολλές παροχές στους συμμετέχοντες.

Ολοήμερο Powerdays στα Μέγαρα στις 21/11

Ολοήμερο Track Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου διοργανώνει το track-day.gr προσφέροντας πολλές παροχές στους συμμετέχοντες.

 
Ειδικότερα, η πίστα θα είναι ανοιχτή για τους συμμετέχοντες από τις 8:30 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενδιάμεσα (το μεσημέρι) θα υπάρξει διάλειμμα με γεύμα. 

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 3 γκρουπ ανάλογα με τις οδηγικές τους ικανότητες (αρχάριοι - ενδιάμεσοι - προχωρημένοι). Το κόστος συμμετοχής στο ολοήμερο Track Day θα είναι 60 ευρώ.

Με πρώτο στόχο την ασφάλεια και βελτίωση των συμμετεχόντων στην πίστα υπάρχει η IRON TEAM και φυσικά οι πιλότοι της Michelin που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας. Όπως πάντα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει στην πίστα ασθενοφόρο με γιατρό, και  πλοηγοί για την ομαλή ροή των γκρουπ.
 
Το  κατάστημα ελαστικών μοτοσυκλέτας  Wheelcity, τεχνική υποστήριξη της MICHELIN στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας, θα είναι εκεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας για τα νέα ελαστικά Hypersport και Racing της Michelin και προσφέρει  με κάθε τοποθέτηση set ελαστικών Michelin Power Supersport EVO , ή Power Cup EVO, ή Power Slick EVO η  Pilot Power 3, κουπόνι έκπτωσης 40 ευρώ για τη συμμετοχή σας στο Track Day κατόπιν συνεννόησης στο 210-9018066.

Τα καταστήματα Halaris Bikes Center θα παρέχουν δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (κράνη - μπότες - γάντια - φόρμες) σε όλα τα μεγέθη καθώς και τα αναλώσιμα ανταλλακτικά για τη μοτοσυκλέτα σας (τακάκια - γρανάζια - αλυσίδες κλπ) σε προνομιακές τιμές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Γιώργο Χάλαρη, στο τηλέφωνο 6974406054 ή στο [email protected] για να κάνετε κράτηση του εξοπλισμού που σας ενδιαφέρει αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με το track day.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ