net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρεις οι εκδόσεις της κλασικής και διαχρονικής πρότασης V7 II της Moto Guzzi. Πλέον, με αρκετές βελτιώσεις, που δικαιολογούν το "ΙΙ" στο ανανεωμένο V7.

Βόλτα με κλασική μοτοσικλέτα; Ιδού 3 που ετοιμάσαμε νωρίτερα. Τρεις αισθητικές παραλλαγές για όλα τα γούστα.

Στα 8.690 ευρώ, και σε 4 διαφορετικά χρώματα, διατίθεται το βασικό μοντέλο Stone της σειράς V7 II.

Στα 8.890 ευρώ τιμάται το V7 Special II ABS, με τις υπέροχες ρίγες στο ρεζερβουάρ, ενώ υπάρχουν 3 χρωματικοί συνδυασμοί. Το μαύρο-πορτοκαλί τα σπάει!

Στα 10.200 ευρώ βρίσκουμε το πανέμορφο V7 Racer II ABS, στη μοναδική ασημί-κόκκινη χρωματική παραλλαγή.

Μοτοσικλέτες-κοσμήματα, που ταξιδεύουν το μάτι, την ψυχή και το μυαλό.

Οι τιμές των Moto Guzzi V7 II

Για το 2015 η Moto Guzzi παρουσίασε τρεις εκδόσεις για το νέο V7 II με στάνταρ ABS αλλά και Traction Control, νέο 6τάχυτο κιβώτιο και νέα θέση κινητήρα. Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές τους.

 
Ένα από τα best seller μοντέλα του Mandelo del Lario, το V7 με τον κλασσικό ρετρό χαρακτήρα, επιστρέφει το 2015 σε τρεις εκδόσεις: V7 II Stone, V7 II Racer και V7 II Special. 

Όλες οι εκδόσεις θα φιλοξενούν και πάλι τον δημοφιλή αερόψυκτο V2 κατά μήκος τοποθετημένο κινητήρα, ο οποίος όμως πλέον βρίσκεται 10 χιλιοστά χαμηλότερα, με κλίση 4 μοιρών προς τα εμπρός. Γιατί έγινε αυτό; Η εταιρεία άκουσε τις επισημάνσεις των πελατών της, όσον αφορά την έλλειψη χώρου για τα γόνατα του αναβάτη, και έδρασε ανάλογα.

Στις αλλαγές για το 2015 συμπεριλαμβάνονται επίσης, μια επιπλέον σχέση (6η) στο κιβώτιο, αναβαθμισμένος συμπλέκτης για ευκολότερες αλλαγές, Traction Control(!) και ABS, ενώ πλέον το ύψος της σέλας από 800 χλστ. κατέβηκε στα 770 χλστ., κάνοντας το V7II ακόμα πιο προσβάσιμο στα χαμηλά ύψη. Ακόμα, οι καθρέπτες, τα φτερά και τα πλαϊνά πλαστικά έχουν πια σκούρο χρώμα.

Οι τιμές των τριών εκδόσεων του V7 II στην Ελλάδα ξεκινάνε από τα 8.690 ευρώ για το V7 Stone II ABS, για να ανέβουν στα 8.890 ευρώ για το V7 Special II ABS με τις υπέροχες ρίγες στο ρεζερβουάρ, και να καταλήξουν στα 10.200, για το exclusive cafe-racer V7 Racer II ABS.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ