net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Horex Cafe Racer σε όλο της το μεγαλείο!

Οι Horex επιστρέφουν!

Η ιστορική γερμανική εταιρεία επιστρέφει στην αγορά των μοτοσυκλετών και θα ξεκινήσει και σύντομα την διάθεσή τους!

 
Η Horex είναι μια εταιρεία μοτοσυκλετών η οποία ήταν παγκόσμια γνωστή στο παρελθόν, κατασκευάζοντας μοντέλα από το 1923, ενώ μεσουρανούσε την δεκαετία του 1950, με το μοντέλο 350 Regina. Όπως πολλές ακόμη ιστορικές εταιρείες, η Horex έπεσε θύμα των καιρών και μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα επιστροφής στα πράγματα, θα κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.
 
Συγκεκριμένα, ήδη η γερμανική εταιρεία, η οποία είναι σε ιδιοκτησία της 3C Carbon, παράγει δύο μοντέλα μοτοσυκλετών, τα οποία λέγονται Classic και Café Racer (μα τι πρωτότυπες ονομασίες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας…).
Τα δύο μοντέλα ξεχωρίζουν για τον κινητήρα τους, ο οποίος είναι εξακύλινδρος σε διάταξη VR6, που πρακτικά είναι κάτι ενδιάμεσο, σε διαστάσεις και διάταξη, μεταξύ ενός εξακύλινδρου σε σειρά και ενός V6. To μοτέρ έχει κυβισμό 1.218 κ.εκ. και απόδοση 163 ίππων.

Στα περιφερειακά, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και η Café Racer είναι εξοπλισμένη με αναρτήσεις Ohlins, φρένα Brembo και μονόμπρατσο ψαλίδι, ενώ και τα δύο μοντέλα φέρουν πλαίσιο από ανθρακονήματα.

Δεν έχουμε κάποια πληροφορία σχετικά με το αν θα δούμε τα μοντέλα στην Ελληνική αγορά, μάθαμε όμως ότι η Classic θα στοιχίζει 42.500 ευρώ ενώ η Café Racer θα ανέρχεται στα 46.500! Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για περιορισμένης παραγωγής μοντέλα…
 

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ