net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι 5 πιο επικίνδυνοι δρόμοι στον κόσμο

Μην σας παρασύρει η ομορφιά κάποιων τοπίων. Αν θέλετε να επισκεφθείτε αυτά τα μέρη θα πρέπει να το σκεφτείτε 2 φορές πριν οδηγήσετε εκεί.

 
Αν νομίζετε ότι κινδυνεύετε οδηγώντας στην Ελλάδα, ίσως έχετε δίκιο. Σκεφτείτε όμως και όσους χρησιμοποιούν καθημερινά κάποιον από τους παρακάτω, φημισμένους για τα δυστυχήματα δρόμους.


North Yungas Road, Βολιβία



Γνωστός και ως ¨δρόμος του θανάτου¨, αυτή η διαδρομή στη Νότια Αμερική έχει χαρακτηριστεί η πιο επικίνδυνη του κόσμου, κυρίως λόγω του πολύ στενού δρόμου. Καλύτερα να μην βρίσκεσαι εκεί με μοτοσυκλέτα, όταν κάνει προσπέραση κάποιο φορτηγό…
 

The Stelvio Pass, Ιταλία



Ο δρόμος αυτός βρίσκεται στη Βόρεια Ιταλία και είναι το δεύτερο ψηλότερο ορεινό πέρασμα των Aλπεων. Διακρίνεται από τις απότομες φουρκέτες και το μόνο που σε προστατεύει από το γκρεμό είναι μία μικρή μπαριέρα.


Commonwealth Avenue, Φιλιππίνες



Ο δρόμος ¨δολοφόνος¨ πήρε το όνομά του από τα συχνά δυστυχήματα που συμβαίνουν εκεί, κυρίως λόγω παραβίασης των κανονισμών.


Fairy Meadows Road, Πακιστάν



Ένας απλός βουνίσιος χωματόδρομος. Xωρίς καμία προφύλαξη.


Guoliang Tunnel Road, Κίνα



Aυτό το τούνελ δημιουργήθηκε από χωρικούς στην επαρχία Henan της κεντρικής Κίνας και είναι γνωστό με την ονομασία ¨σκάλα προς τον ουρανό¨. Γιατί άραγε;

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ