net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ducati 848 από την Apogee Motoworks.

Ducati Scrambler από την Holographic Hammer.

Muxima από την Tone-Up Garage, με βάση ένα Honda FMX650.

Cafe Fighter Kit από την Huge Moto, με βάση ένα Honda CBR1000RR.

The Hunter από την Ernes Euromoto, με βάση ένα Triumph Scrambler.

BMW R100R από την Diamond Atelier.

Harley Davidson Street 750 από την Rajputana Customs.

Honda CB750 από την Clockwork Motorcycles.

Honda CX500 Cafe από την Sacha Lakic Design.

Daryl Dixon Motorcycle από την Classified Moto, με βάση ένα Honda CB750 Hawk. Κατασκευασμένη για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς Walking Dead.

Oι 10 καλύτερες custom του 2015

Αν υπάρχει μια "φωλιά" όπου συγκεντρώνονται όλες οι custom δημιουργίες της υφηλίου, αυτή είναι το BikeEXIF, το οποίο και μας παρουσιάζει την λίστα με τις 10 καλύτερες custom του 2015, βάση της προτίμησης των αναγνωστών.

 
Για 365 ημέρες, γίνεται μια "παρέλαση" από τις δημιουργίες κατασκευαστών απ΄όλο τον κόσμο στο BikeEXIF, με τις μοτοσικλέτες να επιδεικνύονται -τουλάχιστον διαδικτυακά- και τους επισκέπτες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους με σχόλια και shares ή... την αδιαφορία και την δυσαρέσκεια τους, απλά απέχοντας από τέτοιες διαδικασίες. 

Το BikeEXIF ανέλυσε λοιπόν τα στοιχεία όλης της χρονιάς και μας παρουσιάζει το Top10 των custom μοτοσικλετών για την χρονιά που μας πέρασε, βάση του "buzz" και του αντίκτυπου που αυτές δημιούργησαν.

Οι φωτογραφίες σας παρουσιάζονται από την θέση 10 προς την πρώτη και στις λεζάντες αναγράφονται το όνομα του μοντέλου (αν υπάρχει), ο κατασκευαστής και η μοτοσικλέτα - βάση που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί.   

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ