net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν σταματά να ψάχνει νέες προκλήσεις, το ιερό τέρας της μοτοσικλέτας Travis Pastrana.

Στις 4 Οκτωβρίου, ο Travis θα βρεθεί στην Καλιφόρνια για να συμμετάσχει στο Red Bull Straight Rhythm.

Ο Pastrana στο Red Bull Straight Rhythm

Ο Travis Pastrana, το ιερό τέρας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επιστρέφει στη σέλα της μοτοσικλέτας, με την συμμετοχή του στην εντυπωσιακή διοργάνωση Red Bull Straight Rhythm, στις 4 Οκτωβρίου στην California.

 
Το φορτωμένο πρόγραμμα του πρώην πρωταθλητή Motocross και Supercross 125cc συμπεριλαμβάνει πλέον και την συμμετοχή του στον αγώνα motocross Straight Rhythm.

Έχοντας ήδη συμμετάσχει στο Red Bull Global Rallycross, οδηγώντας ένα Subaru WRX STI, ο Αμερικανός είπε: «Και τα δυο αυτά event με ενθουσιάζουν, αλλά η σκέψη πως θα συμμετάσχω και στα δυο με μόλις μερικές εβδομάδες διαφορά, με κάνει να μου τρέχουν τα σάλια! Λατρεύω το Rallycross και ήδη περιμένω με αγωνία το Red Bull Straight Rhythm.»

Η συμμετοχή του Pastrana στην διοργάνωση, θα σημάνει την πρώτη επαφή με αγώνα motocross, έπειτα από την 5ετή αποχή του από το άθλημα για να εστιάσει στους αγώνες αυτοκινήτων και φυσικά στο stunt τσίρκο Nitro Circus.

«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως είναι πολύ δύσκολο για μένα να γυρίσω την πλάτη μου σε μια νέα πρόκληση, και όταν άκουσα για την νέα μορφή του Straight Rythm, ένιωσα άμεσα ένα σκίρτημα στην καρδιά και μια ανάγκη να το δοκιμάσω. Ένας ιδιαίτερος αγώνας απαιτεί και ένα ιδιαίτερο μηχανάκι. Εγώ και η ομάδα μου θα φέρουμε βαρύ πυροβολικό στην Pomona.»

Τι είναι το Red Bull Straight Rythm; Δείτε αυτό το βίντεο. 


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ