net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Laverty με την ομάδα της Aspar Ducati. Εικόνες τις οποίες, δεν θα τις δούμε του χρόνου.

Ο Laverty και τα χρήματα

Σε δηλώσεις προέβη η ομάδα Aspar Ducati των Moto GP, που μίλησε για την αποχώρηση του Eugene Laverty αλλά και τα χρήματα τα οποία ήταν έτοιμα να διαθέσει η ομάδα για νέες μοτοσυκλέτες!

 
Μέσα στον κυκεώνα δηλώσεων και φημών σχετικά με την μετάβαση του Eugene Laverty στα World Superbikes του χρόνου, στην δημοσιότητα ήρθαν οι δηλώσεις της ομάδας του αναβάτη, της Aspar Ducati, οι οποίες… θα συζητηθούν!
 
Ο Gino Borsoi, αγωνιστικός διευθυντής της Aspar Ducati, μίλησε τόσο για την αποχώρηση του Laverty όσο και για τον λόγο που τον ώθησε εκτός ομάδας: «Ειλικρινά, δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι, διότι χάνουμε έναν πραγματικά καλό αναβάτη. Έχουμε κάνει μια απίστευτη σεζόν, κάθε φορά είμαστε μέσα στους πόντους. Χρειαζόμαστε έναν τέτοιον αναβάτη στο δυναμικό μας, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συνεχίζουμε μαζί του χρόνου.»

Γιατί όμως ο Eugene Laverty φεύγει; Διαβάστε τι είπε ο Borsoi: «Δυστυχώς θα έχουμε μία GP15 και μία GP16. Ο Laverty ήθελε να οδηγήσει την 16, για μας ωστόσο, ήταν αδύνατον να εξασφαλίσουμε μία ακόμη GP16, από το εργοστάσιο. Προσπαθήσαμε με την Ducati και το πρόβλημα είναι δικό τους. Είχαμε όσα χρήματα χρειάζονταν, για να εξασφαλίσουμε την δεύτερη GP16, αλλά η Ducati δεν είχε την μοτοσυκλέτα διαθέσιμη. Δυστυχώς αυτός είναι ο λόγος που έφυγε ο Eugene»

Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Eugene Laverty είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του που ο Alvaro Bautista, ο οποίος θα ήταν ομόσταυλός του, του χρόνου, θα οδηγούσε αυτός την Desmosedici GP16…
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ