net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αν σε λένε Keanu Reeves οι πόρτες έχουν μια τάση να ανοίγουν κάπως πιο εύκολα.

Ο Reeves καβάλα στο KRGT-1 ετοιμάζεται για ένα χαλαρό γυράκι στη Suzuka.

To KRGT-1 κινείται από έναν δικύλινδρο S&S 2032 κ.εκ. και είναι ντυμένο με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σε περιφερειακά.

O Keanu Reeves στη Suzuka

Ο διάσημος ηθοποιός φόρεσε τη δερμάτινη φόρμα του και μπήκε στην πίστα επί τη ευκαιρία του οκτάωρου αγώνα αντοχής. Όχι, δεν συμμετείχε στον αγώνα, αλλά διαφήμισε τη μοτοσικλέτα που φτιάχνει η εταιρεία του.

 
Ίσως να θυμάστε πως ο Keanu Reeves, φανατικός μοτοσικλετιστής ο ίδιος, έχει φτιάξει μια δική του εταιρεία μαζί με τον στενό του φίλο και custom σχεδιαστή Gard Hollinger. Η Arch Motorcycles έχει ήδη ένα μοντέλο προς πώληση, το KRGT-1, ένα γυμνό custom με δίλιτρο V2 κινητήρα της S&S και κορυφαία περιφερειακά. Η τιμή του είναι κάπως αλμυρή στα περίπου 70.000 ευρώ, αλλά κάτι το χειροποίητο και η περιορισμένη παραγωγή της μοτοσικλέτας, κάτι το όνομα του Reeves, μάλλον εξηγείται - έτσι κι αλλιώς οι επώνυμες custom κατασκευές σε αυτά τα επίπεδα παίζουν συνήθως.

Χρησιμοποιώντας τις επαφές του και το διάσημο του ονόματός του λοιπόν, ο Keanu Reeves κανόνισε να κάνει έναν γύρο επίδειξης και μια εκτενή συνέντευξη Τύπου στη Suzuka με την ευκαιρία του αγώνα αντοχής που διοργανώθηκε εκεί το περασμένο σαββατοκύριακο. Στόχος του φυσικά η προώθηση της Arch Motorcycles και του KRGT-1 στην Ιαπωνική αγορά, με τα όποια οφέλη θα αποκομίσει και σε παγκόσμια δημοσιότητα.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ