net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δηλώσεις-χαστούκι από τον σημαντικό πρώην αναβάτη!

«O Jorge Lorenzo φοβάται!»

Ο πρώην αστέρας των αγώνων στην κατηγορία των 500 κ.εκ. μιλά για τον Jorge Lorenzo και τονίζει ότι ο Ισπανός αναβάτης πρέπει να βρει γρήγορα, τον ρυθμό του εκ νέου.

 
Ο Randy Mamola είναι πρώην αναβάτης αγώνων μοτοσυκλέτας, που τώρα ασχολείται με τον σχολιασμό αθλητικών μεταδόσεων στην τηλεόραση, αλλά και συμμετέχοντας δημοσιογραφικά σε ξένα μέσα. Μιλώντας στo MotorSport, o Αμερικανός αναβάτης σχολίασε αιχμηρά την ψυχολογία του Jorge Lorenzo, κάνοντάς μια έκκληση να σταθεί ξανά στα πόδια του.
 
Ας δούμε τι είπε ο Mamola: «Ο Jorge Lorenzo φοβάται και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβαίνει σε έναν αναβάτη Moto GP. Φοβάται τα πάντα, φοβάται να πέσει ή να τραυματιστεί. Αυτό το παραδέχθηκε και ο ίδιος στην Αυστραλία, το Σάββατο: Ήταν μια μέρα στην οποία έμοιαζε άλλος άνθρωπος. Ήταν πολύ τεταμένος, αργός και χωρίς επαφή με την πραγματικότητα. Ο εαυτός του αυτός δεν μπορούσε να πείσει ότι ο Jorge είχε τόσες επιτυχίες στο παρελθόν

«Για το δικό του καλό, αλλά και για όσους πιστεύουν σε αυτόν και τις δυνατότητές του, ο Jorge Lorenzo πρέπει να βρει έναν τρόπο  να γυρίσει την κατάσταση, να ξαναγίνει αυτή η ανίκητη μηχανή που μπορεί να κυριαρχήσει στο πεδίο»

«O Jorge πιστεύει ότι η αλλαγή των ελαστικών τον έχει ζημιώσει περισσότερο από όλους. Όταν όμως βρίσκεις ένα εμπόδιο μέσα στη σεζόν, πρέπει να προσπαθείς να το ξεπεράσεις. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Marc Marquez, που είχε μία από τις δυσκολότερες μοτοσυκλέτες μέσα στη σεζόν και πήρε τον τίτλο. Επίσης, ο Valentino Rossi, ο οποίος πάντα καταφέρνει να βρίσκει την πρόσφυση που το πίσω ελαστικό… δεν του δίνει!»

«Κάτι πρέπει να αλλάξει. Και δεν μιλάω για φέτος, αλλά ειδικά για την Ducati, του χρόνου, που έχω μια αίσθηση ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολα για αυτόν.» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ