net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Jay Leno και τα Decopods!

Η τρέλα του Αμερικανού παρουσιαστή με τους τέσσερις και δύο τροχούς είναι γνωστή. Σε αυτούς έρχονται να προστεθούν και οι τρεις και συγκεκριμένα εκείνοι των εκπληκτικών Decopods!

 
O Leno έχει τη δική του εκπομπή στο αμερικάνικο δίκτυο NBC η οποία ονομάζεται «Jay Leno΄s Garage». Σε αυτό φιλοξενεί σχεδόν πάντα εκπληκτικά οχήματα αλλά και τους κατασκευαστές τους, ενώ αρκετά από αυτά ανήκουν στην τεράστια ιδιωτική συλλογή του. Τα εντυπωσιακά Decopods είναι δημιουργία του Αμερικάνου Randy Crubb, ο οποίος κατασκευάζει κυρίως Hot Rods κυριολεκτικά από το μηδέν. 

Τα Decopods βγαίνουν σε δίτροχη και τρίτροχη έκδοση και βασίζονται στα Piaggio Liberty 150 και MP3 αντίστοιχα. Ουσιαστικά αυτό που έκανε ο Crubb ήταν να προσθέσει στα ιταλικά μοντέλα ένα δικής του σχεδίασης και άκρως εντυπωσιακό μεταλλικο «κουβούκλιο» με επιρροές Art Deco και να δημιουργήσει απίστευτης σχεδίασης δίκυκλα και τρίκυκλα.

Απολαύστε το 12λεπτο βίντεο από την εκπομπή του Jay Leno με τον Grubb να εξηγεί τα πάντα για τα Decopods και ύστερα να βγαίνουν μαζί για μια βόλτα στους γύρω δρόμους.

 

SPECIAL ??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ