net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

"Αφιερωμένο στον φίλο μου, τον Αυστραλό Γλάρο. Για πάντα στην καρδιά μου!" αναφέρει προφανώς χιουμοριστικά,το κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία του κράνους.

Ο Iannone τιμά τον γλάρο!

Πέραν όλων των άλλων που συνέβησαν στην Sepang, αυτό που ξεχώρισε επίσης ήταν το κράνος του Andrea Iannone, του οποίου τα γραφικά ήταν αφιερωμένα στον γνωστό "γλάρο του Phillip Island".

 
Πέραν όλων των άλλων που συνέβησαν στην Sepang, αυτό που ξεχώρισε επίσης ήταν το κράνος του Andrea Iannone, του οποίου τα γραφικά ήταν αφιερωμένα στον  γνωστό "γλάρο του Phillip Island".

Για όσους δεν θυμούνται το περιστατικό, στον περσινό αγώνα του πρωταθλήματος στο Phillip Island της Αυστραλίας, ο Iannone είχε μια σύγκρουση με έναν… γλάρο, κάτι που βέβαια δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο για την συγκεκριμένη πίστα. 

Ο Ιταλός αναβάτης που προηγείτο εκείνη τη στιγμή στον αγώνα, χτύπησε το άτυχο πτηνό, των ώρα που αυτό προσπαθούσε να αποφύγει το "τρενάκι" των μοτοσικλετών που ερχόταν κατά πάνω του. 

Δυστυχώς ο γλάρος δεν είχε καμία απολύτως τύχη, ευτυχώς ο Iannone δεν χτύπησε, ενώ δεν σημειώθηκαν ζημιές στην μοτοσικλέτα του, καταφέρνοντας μάλιστα να τερματίσει τρίτος. 

Το κράνος του Iannone στην Sepang λοιπόν, μας θύμισε με χιουμοριστικό τρόπο αυτό το συμβάν.  

   

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ