net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αν οι φήμες γίνουν πραγματικότητα, τότε ο Stoner θα εκτοξεύσει το ενδιαφέρον για τον διάσημο αγώνα στη Suzuka σε νέα ύψη.

O Casey Stoner σε αγώνα αντοχής;

Λογικά δεν είναι κάτι παραπάνω από μια φήμη. Όπως και να έχει όμως είναι μια καλή φήμη που αν γινόταν πραγματικότητα θα έβαζε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP ξανά στις πίστες ως αγωνιζόμενο.

 
Ο Αυστραλός, όπως είναι γνωστό, περνά τον καιρό του τώρα τελευταία ως δοκιμαστής της Honda. Τελευταία φορά που βρέθηκε στην πίστα για λογαριασμό του ιαπωνικού κολοσσού ήταν πριν από ένα μήνα περίπου όταν δοκίμασε και αξιολόγησε τα RC213V του 2014 και 2015 αλλά και το CBR1000RR που ετοιμάζεται για τη Suzuka, το οποίο και βρήκε πολύ διαφορετικό από ό,τι είχε συνηθίσει, αφού δεν είχε δοκιμάσει ξανά τέτοια μοτοσικλέτα. Ωστόσο, και ύστερα από κάποιους γύρους, άρχισε να το συνηθίζει και να το διασκεδάζει, ενώ σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε  αργότερα, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε σε δράση σε κάποια «events» φέτος.

Ο Casey έχει εκφράσει ανοιχτά το γεγονός ότι του λείπουν οι αγώνες –όχι όμως τα MotoGP- και κατά καιρούς ακούγονται φήμες για επιστροφή του στις πίστες, έστω και ως wild card. Από ό,τι φαίνεται αυτή η επιθυμία δυναμώνει όλο και περισσότερο αφού οι τελευταίες φήμες που έρχονται από Ιταλία κάνουν λόγο για επιστροφή του Stoner στις πίστες στον 8ωρο αγώνα αντοχής στη Suzuka για λογαριασμό της Honda

Σύμφωνα με τις φήμες, ο 29χρονος αναβάτης δοκιμών της ιαπωνικής εταιρίας θεωρεί ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να αγωνιστεί, αφού πρόκειται για έναν μόνο αγώνα, ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το κλίμα είναι πολύ πιο χαλαρό και δεν υπάρχουν οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις που ακολουθούν τα MotoGP. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, team mate του Stoner για το 8ωρο θα είναι λογικά ο Michael van der Mark, o οποίος αγωνίζεται στο Π.Π. Superbike, ενώ έχει κερδίσει δύο φορές στη Suzuka.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ