net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρώτος αγώνας για τον Alex Lowes στα Moto GP.

Ντεμπούτο Lowes στα GP

O Alex Lowes θα αντικαταστήσει τον Bradley Smith στον αγώνα του Silverstone, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

 
Σε μια συμμετοχή wildcard, o Alex Lowes θα τρέξει στην βρετανική πίστα του Silverstone, στον επόμενο αγώνα των Moto GP, αντικαθιστώντας τον Bradley Smith. Ο πιλότος των World Superbikes θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα Moto GP, μετά από την συμμετοχή του στις δοκιμές στο Brno, μετά τον αγώνα της Κυριακής. 

Ο Bradley Smith θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης προς το παρόν, διότι ο τραυματισμός του στους συνδέσμους του γονάτου του δεν του επιτρέπει να οδηγήσει στην πίστα της πατρίδας του. 

Σχετικά με την εξέλιξη, ο Alex Lowes δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρώτα από όλα, θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Bradley. Ήταν πολύ άτυχος και ελπίζω να αναρρώσει σύντομα. Όσον αφορά εμένα και την ευκαιρία που μου δίνεται, θα πω μόνο ότι είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι σίγουρος ότι θα πιέσω τον εαυτό μου την Κυριακή, που θα είμαι στο ίδιο grid με τον Rossi, τον Lorenzo και τον Marquez.»

«Δεν έχω κάποιες περαιτέρω προσδοκίες προς το παρόν. Απλά θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ από όλους γύρω μου. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους στην Yamaha και στην Tech3 που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία» 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ