net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διαψεύδει τα σενάρια περί πώλησης της Norton ο Stuart Garner.

Norton: Δεν πωλείται

Αρνείται κάθε ενδεχόμενο πώλησης της εταιρείας ο Stuart Garner της Norton, μετά την είδηση του προηγούμενου μήνα περί διαπραγματεύσεων με την ινδική Mahindra.

 
Καμία πρόθεση να πουλήσει την εταιρεία δεν έχει ο διευθυντής της Norton, Stuart Garner. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του, ο Βρετανός επιχειρηματίας αρνείται κάθε σενάριο περί πώλησης της Norton σε ξένα χέρια, στην Economic Times της Βρετανίας. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Garner είπε: «Η εταιρεία δεν πωλείται, ούτε στην Mahindra ούτε σε καμία άλλη φίρμα. Δεν είμαι άνθρωπος που αγοράζει και πουλά στον πλειοδότη, δεν λειτουργώ έτσι, οι φήμες είναι εντελώς αβάσιμες» 

Να θυμίσουμε ότι ο ινδικός κολοσσός ονόματι Mahindra είχε εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του για την εξαγορά της BSA και της Norton, ενώ έχει ήδη στην κατοχή της το 51% της Peugeot Scooters. To ρεπορτάζ είχε έρθει και πάλι από την Economic Times, ενός εντύπου με μεγάλη ισχύ και κύρος στην οικονομική δημοσιογραφία, ενώ τα σενάρια ήθελαν την Mahindra να συζητά και με 6 εταιρείες από Ευρώπη και Αμερική. 

Ακριβώς λόγω του κύρους της Economical Times, που θεωρούσε την εξαγορά της Norton βέβαιη, κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν περί «μπλόφας» από την πλευρά του Garner και της Norton, προκειμένου να απομακρυνθεί η προσοχή από το ζήτημα! Τι ακριβώς θα γίνει, μάλλον θα το μάθουμε εν καιρώ…

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ