net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Πίππος από το ξεκίνημα του αγώνα βρέθηκε να δίνει δυνατή μάχη με τον Σάκη Συνιώρη και τον 'Αρη Γκιζίνο, για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Πίππος σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και μάλιστα στον τελευταίο γύρο, με εντυπωσιακό χρόνο 1:21.100, με κρύο και με υγρά σημεία στην πίστα!

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Λευτέρη Πίπππο, και έτσι η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα μόλις 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή είναι σαφώς μια επιτυχία.

Στον τερματισμό του τελευταίου αγώνα, ο Λευτέρης ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δίπλα του, ο πρωταθλητής Superstock 2014, Σάκης Συνιώρης.

Νίκη για Πίππο και Ducati

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Λευτέρης Πίππος και η Ducati 1199 Panigale της ομάδας KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το Π.Π. Ταχύτητας 2014.

 
Με τη νίκη αυτή ο 28χρονος οδηγός διεκδίκησε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του και τελικά έφθασε μόλις 4 βαθμούς μακριά από την κατάκτηση του καταλαμβάνοντας τελικά την δεύτερη θέση. 

Ο Πίππος από το ξεκίνημα του αγώνα βρέθηκε να δίνει μια δυνατή μάχη με τον Σάκη Συνιώρη και τον 'Αρη Γκιζίνο, που διεκδικούσαν ο καθένας για λογαριασμό του το Πρωτάθλημα. Τέσσερις γύρους πριν το τέλος ο Πίππος έκανε την κίνησή του περνώντας και τους 2 αντιπάλους του και δημιούργησε μάλιστα και μια μικρή διαφορά περνώντας πρώτος την γραμμή του τερματισμού. Εκτός από την σημαντική αυτή νίκη ο Λευτέρης σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και μάλιστα στον τελευταίο γύρο, με χρόνο το εντυπωσιακό 1:21.100 παρά τις αντίξοες συνθήκες με χαμηλή θερμοκρασία ασφάλτου και με υγρά σημεία στην πίστα, μετά το πρωινό ψιλόβροχο. 
Η Ducati Panigale 1199 δούλεψε άψογα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ξεδιπλώνοντας τις αναμφισβήτητα μεγάλες δυνατότητες της σε μια πραγματική πίστα ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν η άψογη προετοιμασία όλου του τεχνικού επιτελείου και η σωστή επιλογή ελαστικών.

Ο Γιώργος Παπασταύρου με την άλλη Panigale της ομάδας αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα χρησιμοποιώντας διαφορετικές ρυθμίσεις και έμεινε στις πιο πίσω θέσεις της κατάταξης.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ, 1ος, ταχύτερος γύρος 1:21.100
“Ήταν ένας δυνατός και πολύ ωραίος αγώνας! Ευχαριστήθηκα τον συναγωνισμό με τον Σάκη και τον 'Αρη και καθώς αισθανόμουν άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα μου, έκανα την επίθεσή μου λίγο πριν τους 5 τελευταίους γύρους όπως είχαμε σχεδιάσει και κατάφερα να κερδίσω και να κάνω και μια μικρή διαφορά στο πέσιμο της καρό σημαίας. Η Ducati μου δούλεψε άψογα και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη δουλειά που κάναμε όλη τη χρονιά και σήμερα πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας δικαίωσε. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αφού ο τραυματισμός μου σε προπόνηση πριν τον 1ο αγώνα με πήγε πίσω στο πρόγραμμα προετοιμασίας, ενώ χάσαμε πολύτιμους βαθμούς και από ένα λάθος μου σε αγώνα των Μεγάρων. Με αυτά τα δεδομένα η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα μόλις 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή είναι μια επιτυχία. Ευχαριστώ την KOSMOCAR που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ φέτος σε μια τόσο καλά οργανωμένη ομάδα και με μια τόσο καλή μοτοσυκλέτα!”

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ