net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη (τεύχος 13) φτάνει στα περίπτερα με νέα χαμηλότερη τιμή κατά τρία ολόκληρα ευρώ!

Οδηγούμε στην Αυστρία το νέο μικρό SS της KTM, RC 125 ABS.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Yamaha Χ-ΜΑΧ 400.

Αφιέρωμα: Μικρά scooter 100-150 κ.εκ. με μεγάλους τροχούς.

Το Scooter Moto Festival, η γιορτή του δικύκλου στη Θεσσαλονίκη, στις 20-21 Σεπτεμβρίου.

Νέο τεύχος σε τιμή που δεν παίζει!

Πέρα από την πλούσια ύλη του, το μεγάλο νέο στο τεύχος 13 του Moto-Τρίτη, που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, είναι η νέα, χαμηλότερη και πολύ πιο ελκυστική τιμή του ενός ευρώ και 95 λεπτών!

 
Καλά διαβάσατε! Το Moto-Τρίτη προσαρμόζεται στις ανάγκες των καιρών, ρίχνοντας την τιμή του τεύχους κατά τρία ολόκληρα ευρώ, σεβόμενο την τσέπη σας και τις επικρατούσες οικονομικές συνθήκες. 

Ταυτόχρονα, η ύλη του περιοδικού παραμένει αναλλοίωτη, τόσο σε όγκο, όσο και σε ποιότητα, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα τη σχέση απόδοσης-τιμής του αγαπημένου σας περιοδικού. Γιατί το καλό δεν πρέπει να είναι απαραίτητα και ακριβό. Στα του τεύχους τώρα!

Στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη ταξιδεύουμε μέχρι την Αυστρία και ανακαλύπτουμε-οδηγούμε τη νέα μικρή sport KTM RC 125, την πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής μοτοσικλέτα της κατηγορίας που φέρει στον εξοπλισμό της και ABS, και φυσικά το αγωνιστικό DNA της αυστριακής εταιρίας!

Επίσης, δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Yamaha X-MAX 400. Το πήραμε μαζί στις διακοπές μας, και διανύσαμε στη σέλα του περισσότερα από 1.100 χλμ. σε ένα τριήμερο ταξίδι στο Καρπενήσι, τα 'Αγραφα και τη λίμνη Πλαστήρα.
Παράλληλα, όπως πάντα, φροντίσαμε και για όλους εσάς που ψάχνετε το επόμενο δίκυκλό σας. 

Για εσάς που αναζητάτε το πρώτο ή το επόμενο scooter σας, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες της ελληνικής αγοράς: τα μικρά σε μέγεθος scooter με κινητήρες 100-150 κ.εκ. με μεγάλους τροχούς 15/16 ιντσών.

Επιπλέον, για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας και της περιπέτειας ετοιμάσαμε άλλο ένα μεγάλο αφιέρωμα που περιλαμβάνει τα καλύτερα adventure και on-off μεσαίου κυβισμού (500-800 κ.εκ.) της ελληνικής αγοράς, ένα για κάθε σχεδόν τύπο αναβάτη.

Το παραπάνω αφιέρωμα συμπληρώνεται ιδανικά από το Ένθετο Adventure & Touring με τον Νίκο Σπανό να μας συμβουλεύει για το τι πρέπει να κάνουμε κατεβαίνοντας μια πλαγιά με πολύ έντονη κλίση με μια βαριά και φορτωμένη on-off!

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε για το ντεμπούτο του Scooter Moto Festival στη Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Σεπτεμβρίου. Η γιορτή του δικύκλου ταξιδεύει βόρεια και εμείς σας πληροφορούμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τα events που θα λάβουν μέρος κατά τη διάρκεια του διήμερου.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο των αγώνων.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ