net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μην χάσετε το νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Μην χάσετε το νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Μην χάσετε το νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Μην χάσετε το νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Νέο τεύχος Moto Τρίτη Νο15

Μην χάσετε το νέο τεύχος του Moto Τρίτη Νο15, το οποίο από σήμερα, βρίσκεται στα περίπτερα και στα σημεία διανομής τύπου σε όλη την Ελλάδα. Τρεις δοκιμές που ξεχωριστών, νέων μοντέλων, αφιέρωμα στην Intermot και πλούσια θεματολογία!

 
Αναλυτικά, στο τεύχος Νο15 του Moto Τρίτη, θα βρείτε:

Δοκιμή Suzuki GSX-S 1000F
Επιστροφή για την Suzuki σε μια ασφάλτινη κατηγορία που ταιριάζει γάντι στου δρόμους της χώρας μας. Ντυμένο πολυχρηστικό streetfighter που τα κάνει όλα και συμφέρει: Καθημερινή μετακίνηση, ταξίδια, fun στους επαρχιακούς και –με άνεση και αξιώσεις- επισκέψεις στην πίστα.  

Δοκιμή Triumph Thruxton 1200 R

Μια μοτοσικλέτα που εγκαινιάζει την κατηγορία «sport νεορετρό», όντας η μοναδική εκπρόσωπος της στην αγορά! Απίστευτη αίσθηση, κορυφαία περιφερειακά πραγματικά sport δυνατότητες και στήσιμο, εμφάνιση που μαγεύει! Ότι πιο γοητευτικό έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια!

Δοκιμή Piaggio Medley 150

Η Piaggio είχε καιρό να παρουσιάσει κάτι νέο στην κατηγορία και η επιστροφή της σε αυτή, ήθελα να είναι… σαρωτική! Το Medley φιλοδοξεί να «ισοπεδώσει» τον ανταγωνισμό και να διεκδικήσει τον θρόνο στα μικρού κυβισμού luxury scooter. Έχουμε λοιπόν ένα νέο best seller; Η απάντηση στο τεύχος Νο15 του Moto Τρίτη.

Aφιέρωμα στην Intermot 

Ο αριθμός των μοντέλων που παρουσιάστηκαν στην Intermot της Koλωνίας, καθώς και η σημαντικότητα αυτών, αιφνιδίασε τον κόσμο της μοτοσικλέτας και μας εξέπληξε όλους ευχάριστα! Τα συγκεντρώσαμε όλα λοιπόν και σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά σε ένα εκτενές αφιέρωμα!

Η μάχη των μικρών… γυμνών! 

Τρεις μοτοσικλέτες που μπορούν να αποτελέσουν τις  πρώτες για νέους αναβάτες ή να επιτελέσουν τον ρόλο των ιδανικών και αξιόλογα\ων commuters για τους εμπειρότερους. Τα Kawasaki Z300, KTM Duke 390 και Yamaha MT-03, μπαίνουν στην… αρένα του Moto Τρίτη για να αναμετρηθούν και να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους!

Αφιέρωμα: Tα Best Seller των εταιρειών

Δεν είναι τυχαίο, ότι συγκεκριμένα μοντέλα από κάθε εταιρεία αποτελούν σταθερά τα Νο1 σε πωλήσεις. Το γεγονός αυτό, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβεβαίωση για την αξία τους, αφού δεν μπορεί  πολλοί άνθρωποι να κάνουν το ίδιο λάθος για πολύ καιρό! Ποια είναι αυτά τα μοντέλα λοιπόν; Θα τα βρείτε στο μεγάλο σχετικό αφιέρωμα του Moto Τρίτη!

…και όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και αυτό το μήνα, στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα, όλες τις προφορές και τα χρηματοδοτικά της αγοράς, χρήσιμες και πρακτικές πληοροφρίες για την αγορά της μοτοσικλέτας και ενημερωμένους πίνακες τιμών για καινούργια και μεταχειρισμένα.

Μην χάσετε το νέο τεύχος Νο15 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί! 
 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ