net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στιγμές από τον αγώνα

Στιγμές από τον αγώνα

Στιγμές από τον αγώνα

Οι χορηγοί του Σπύρου-Μάριου Φουρθιώτη

Νέο ρεκόρ στο Junior Cup

O μικρός ταλαντούχος Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης ή "Fourquez" κατέγραψε νέο ρεκόρ πίστας στην κατηγορία IMR Junior Cup, στην πίστα των Μεγάρων.

 
O 8χρόνος Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην κατηγορία IMR Junior Cup που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, έδως ρεσιτάλ οδήγησης που ζήλεψαν ακόμα και οι οδηγοί μεγαλύτερων κατηγοριών.
   
Ο μικρός μας φίλος κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ πίστας κατά 3 δευτερόλεπτα, κάτι που φάνταζε άπιαστο αλλά τελικά δεν ήταν ακατόρθωτο. Ο αγώνας ξεκίνησε από την πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης καθώς στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά έκανε τον απόλυτο χρόνο 53,492 με μια διαφορά πάνω από δυο δευτερόλεπτα έναντι των συναθλητών του.
 
Στην εκκίνηση του αγώνα είχε μια άτυχη στιγμή, καθώς έσβησε η μοτοσυκλέτα του και έχασε την πρωτοπορία. Όμως ο Σπύρος Μάριος δεν το έβαλε κάτω και έδωσε το έναυσμα για έναν υπέροχο αγώνα.  Το κοινό παρακολουθούσε τον μικρό οδηγό να κατεβάζει κι άλλο τον χρόνο κάνοντας 53,379 και να καταφέρνει μέσα σε δυο γύρους να βρίσκεται στην κορυφή με εντυπωσιακή οδήγηση και φανταστικές προσπεράσεις.
 
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο FOURQUEZ28, μέχρι στιγμής, είναι ο μοναδικός οδηγός στην Ελλάδα που στα δυο πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζεται φέτος και σε όποια πίστα και αν έλαβε μέρος έχει κατακτήσει το απόλυτο ρεκόρ πίστας.
 
Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς του για την πολύτιμη Βοήθειά τους.
 
 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ