net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών για την Piaggio Παπανικολάου ΕΠΕ.

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα

H εταιρία Piaggio Παπανικολάου ΕΠΕ επίσημος διανομέας και επισκευαστής της Piaggio Hellas ξεκίνησε την λειτουργία του νέου e-shop www.piaggioparts.gr.

 
Το νέο e-shop διαθέτει όλα τα γνήσια ανταλλακτικά των μοντέλων του Piaggio Group (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera & Derbi). Η επιλογή των ανταλλακτικών γίνεται μέσα από εργοστασιακά διαγράμματα με μόνο 4 βήματα! Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα εύρεσης ανταλλακτικών με τον αριθμό πλαισίου του οχήματος.

Επίσης οι χρήστες του PIAGGIOPARTS.gr θα βρουν και ανταλλακτικά για παλαιότερα μοντέλα των εταιριών του Piaggio Group.

Η πληρωμή των ανταλλακτικών μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, Pay Pal και με πιστωτική κάρτα σε άτοκες δόσεις. Αποστολές γίνονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα με ταχυμεταφορές και μεταφορικές εταιρίες.

Το τμήμα ανταλλακτικών της Piaggio Παπανικολάου ΕΠΕ διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και μεγάλο στοκ ανταλλακτικών που ξεπερνά 45000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς.

Τέλος η εταιρία Παπανικολάου λειτουργεί παράλληλα και το e-shop www.pols.gr στο οποίο θα βρείτε αξεσουάρ/είδη για τον αναβάτη, εξοπλισμό μοτοσικλετών/scooter και άλλα πολλά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.piaggioparts.gr ή στα τηλέφωνα 800 111 7657 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και 2610 426379, 2610 461768.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ