net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Moto Τρίτη στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.

Δοκιμάζουμε: Harley-Davidson Forty Eight

Δοκιμάζουμε: SWM RS 650 R

Οι καλύτερες δοκιμές της χρονιάς-Top 20

Δοκιμάζουμε: Yamaha TMAX

Νέο εορταστικό Moto Τρίτη!

Οι 20 καλύτερες δοκιμές της χρονιάς συν τρεις ακόμη- SWM RS 650 R, Yamaha TMAX, Harley-Davidson Forty Eight -ένα αφιέρωμα στον χειμερινό εξοπλισμό αναβάτη και πολλά ακόμη περιλαμβάνει το νέο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 
Best TEST 2015
Το 2015 μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις με τις εταιρίες να παρουσιάζουν δεκάδες νέα μοντέλα. Σε αυτό το διάστημα το Moto Τρίτη δοκίμασε περισσότερες από 50 μοτοσικλέτες και scooter. Όπως είναι φυσικό κάποια από αυτά τα μοντέλα κατάφεραν να ξεχωρίσουν, το καθένα για το δικό του λόγο. Για αυτό το λόγο ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα μεγάλο αλλά συνοπτικό αφιέρωμα με τα είκοσι μοντέλα που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή τους 12 μήνες που μας πέρασαν.

Δοκιμάζουμε: Yamaha TMAX
Το maxi scooter της ιαπωνικής εταιρίας έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, το οποίο όσο πάει και διευρύνεται. Βρεθήκαμε στη σέλα της τελευταίας και ανανεωμένης έκδοσης του TMAX, που παρουσιάζεται ακόμη πιο ώριμη από την προηγούμενη, για να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που έχουν κάνει τόσο κόσμο να κολλήσει μαζί του.

Δοκιμάζουμε: SWM RS 650 R
Η ιταλική εταιρία επέστρεψε μόλις πριν από λίγους μήνες στη ζωή, ωστόσο έχει βάλει στόχο να μείνει για τα καλά μαζί μας. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον από την γκάμα της, που διευρύνεται ραγδαία με χρηστικά αλλά και στιλάτα μοντέλα υψηλών προδιαγραφών. Το RS 650 R, το οποίο και δοκιμάσαμε είναι μια πραγματική on-off, χρηστική, ανάλαφρη και διασκεδαστική στο χώμα που μπορεί να κάνει τα πάντα, ταιριάζει εξαιρετικά στο προφίλ του Έλληνα αναβάτη και φέρει μια τιμή, αν μη τι άλλο, προσιτή.

Δοκιμάζουμε: Harley-Davidson Forty Eight
“Χοντρά” λάστιχα, κοντά φτερά, μικρό πανέμορφο “peanut” ρεζερβουάρ, μακρόστενη σιλουέτα. Αυτό είναι με λίγα λόγια το Forty Eight με το νέο εντυπωσιακό και στιβαρό πιρούνι του. Ένα αστικό cruiser με την χαρακτηριστική ταυτότητα της αμερικάνικης εταιρίας.

Αφιέρωμα Superbikes: Μοτοσικλέτες παραγωγής & αγώνες
Τα superbikes είναι ό,τι πιο κοντινό στις μοτοσικλέτες που αγωνίζονται σε εθνικά αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Με την μάχη να έχει ανάψει για τα καλά μεταξύ των κατασκευαστών με τις νέες, πανίσχυρες και υπερ-προηγμένες μοτοσικλέτες τους σας παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν αλλά και ένα μοντέλο που θα δείξει τα δόντια του το 2016!

Αγοραστικό αφιέρωμα: Best sellers scooters στα 125 κ.εκ.
Τα μικρά σε μέγεθος scooters, που κινούνται από ανάλογα μικρούς και οικονομικούς κινητήρες είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία του έξυπνου αναβάτη που κινείται καθημερινά στο αστικό τοπίο. Σας παρουσιάζουμε τα 15+1 μοντέλα που κατάφεραν να κερδίσουν το δίτροχο κοινό και να αναδειχθούν Best Sellers τους πρώτους 11 μήνες του 2015.

Αφιέρωμα: Χειμερινός εξοπλισμός αναβάτη και μοτοσικλέτας
Τα κρύα και οι βροχές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, όμως το δίκυκλό μας δεν το αφήνουμε για κανένα λόγο. Για να κινούμαστε πάντα με άνεση και ασφάλεια ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Σε αυτό θα σας βοηθήσει σίγουρα το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για εσάς και αφορά τη σωστή προετοιμασία και εξοπλισμό αναβάτη για οδήγηση τον χειμώνα.

Και όπως πάντα τα σημαντικότερα νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο, προσφορές σε νέα μοντέλα και αξεσουάρ, φωτοαγγελίες, προϊόντα, όλοι οι τιμοκατάλογοι με τις επίσημες τιμές των νέων μοντέλων του 2015 κ.λ.π.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ