net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ελαφρύ, μονοκύλινδρο, μοναδικό σε design, επιθετικό, και με πανέμορφο πλαίσιο. Το νέο Kawasaki Z250SL, για την ώρα μόνο για την Ασία.

Ειδικά στο μαύρο χρώμα, το κόκκινο πλαίσιο ξεχωρίζει. Πραγματικά λαχταριστό.

Σε πορτοκαλί χρώμα.

Στα κλασικά χρώματα της Kawasaki.

Ατσάλινο χωροδικτύωμα το πλαίσιο, ελαφρύ και όμορφο.

Κατά την παρουσίαση του νέου Z250SL, χθες στην Ινδονησία. Μακάρι να έρθει η μέρα που θα δούμε το μικρό Ζ και στην Ευρώπη.

Νέο Kawasaki Z250SL

Η Kawasaki Ινδονησίας παρουσίασε χθες επίσημα τη νέα Z250SL. Για την ώρα θα παραχθεί μόνο για τις ασιατικές αγορές. Όμορφη, επιθετική, μονοκύλινδρη, θα άξιζε να τη δούμε και στην Ευρώπη.

 
Μετά το κλασικό δικύλινδρο Ninja 250, αλλά και το καινούργιο μονοκύλινδρο Ninja 250SL, τα 250άρια μοντέλα της Kawasaki απέκτησαν νέο γυμνό αδελφάκι, με το όνομα Z250SL, ήτοι Super Lightweight, δηλαδή υπέρ-ελαφρύ. Πρόκειται για τη γυμνή έκδοση του μονοκύλινδρου Ninja 250SL, με τετράχρονο κινητήρα 250κ.εκ., υγρόψυξη, ψεκασμό και απόδοση 28 ίππων στις 9.700 στροφές ανά λεπτό. 

Το χαρακτηριστικό που κάνει το SL να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά είναι το ατσάλινο πλαίσιο, τύπου χωροδικτύωμα. Δίνει μια πραγματικά ξεχωριστή όψη στη μοτοσικλέτα. Στον τομέα των αναρτήσεων εμπρός βρίσκουμε ένα μη ρυθμιζόμενο συμβατικό πιρούνι 37χλστ., ενώ πίσω το SL φοράει ως είθισται, μονό αμορτισέρ Uni-Track, με προφόρτιση ρυθμιζόμενη σε 5 θέσεις. Στα φρένα το SL έρχεται εξοπλισμένο με ένα δίσκο 263χλστ. μπροστά κι ένα 193χλστ. πίσω, αμφότεροι σε στιλ μαργαρίτας.

Στην Ασία (αρχικά στην Ινδονησία, και κατόπιν σε Φιλιππίνες και Μαλαισία) το Z250SL θα παραχθεί σε δύο εκδόσεις (το εργοστάσιο κατασκευής του βρίσκεται στην Ινδονησία), με ABS ή χωρίς. Η Kawasaki ανακοινώνει πως η μονάδα του συγκεκριμένου ABS είναι η μικρότερη του κόσμου, ζυγίζοντας μόλις 2kg. Το βάρος της μοτοσικλέτας ανακοινώνεται στα 148kg. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τρία, πράσινο, μαύρο ή πορτοκαλί, ενώ τα πρώτα Z250SL αναμένεται να παραδoθούν στους ιδιοκτήτες τους στα τέλη Μαΐου.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ