net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα είναι αυτή η νέα Adventure μοτοσυκλέτα της KTM;

Θα είναι αυτή η νέα Adventure μοτοσυκλέτα της KTM;

Θα είναι αυτή η νέα Adventure μοτοσυκλέτα της KTM;

Νέο ΚΤΜ Adventure 800!

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν ένα νέο ΚΤΜ μοντέλο Adventure να δοκιμάζεται στο δρόμο, που φαίνεται να φέρει δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα!

 
Για τους έχοντες ισχυρή μνήμη, ο διευθυντής της KTM είχε ανακοινώσει αρκετούς μήνες πριν, ότι ένα Adventure μοντέλο των 800 κυβικών είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας. Φαίνεται λοιπόν ότι το μοντέλο πλέον δεν είναι μόνο… σχέδια, αλλά και πραγματικότητα και εθεάθη να δοκιμάζεται!
Στις φωτογραφίες που βλέπουμε, οι οποίες δημοσιεύθηκαν από το βρετανικό MoreBikes, βλέπουμε πολύ καθαρά την μορφή της μοτοσυκλέτας, ενώ είναι άμεσα διακριτός ένας δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας. Γεγονός καθόλου παράξενο, αφού η πλατφόρμα αυτή είναι ήδη έτοιμη και παρουσιάστηκε στην EICMA, μέσω του 790 Duke Prototype.

Από όσα βλέπουμε στις φωτογραφίες, η μοτοσυκλέτα φαίνεται να είναι σοβαρά εστιασμένη στην off-road χρήση, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο από τα πρόσφατα μοντέλα της ΚΤΜ. Ευδιάκριτο είναι το πιρούνι της WP, οι ακτινωτοί τροχοί και μια μάλλον ανορθόδοξη μάσκα και φωτιστικό σώμα εμπρός.

Οι κατάσκοποι που τράβηξαν τις φωτό αναφέρουν ότι η μοτοσυκλέτα είναι σχετικά μικρή σε μέγεθος, ενώ η μορφή αυτή πιθανότατα δεν θα είναι και αυτή του τελικού μοντέλου. Σχετικά με αυτό, υπάρχει έντονη συζήτηση γύρω από μια παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας κάποια στιγμή μέσα στο 2017, ενώ θεωρείται μάλλον βέβαιο ότι θα αποτελεί μέρος της γκάμας της ΚΤΜ, το 2018.

Περιμένουμε και περισσότερα. 

 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ