net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο σε εμφάνιση, υιοθετεί απλές αλλά πρακτικές λύσεις, και διαθέτει ως υπέρ-ατού μια φοβερή τιμή. Το νέο Daytona Trevis, στα 1.345 ευρώ!

Το Trevis διατίθεται σε 4 χρώματα, ενώ διαθέτει μπροστινό τροχό 16 ιντσών, και οπίσθιο 14.

Σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέτει ισχυρό προβολέα, αλλά και πίσω φωτιστικό σώμα τεχνολογίας LED.

Ο κινητήρας των 125κ.εκ. είναι αερόψυκτος, και η τροφοδοσία γίνεται με καρμπιρατέρ.

Νέο Daytona Trevis 125

Η Daytona παρουσιάζει το νέο Trevis 125. Ένα όμορφο και ποιοτικό scooter με μεγάλο τροχό 16 ιντσών μπροστά και πίσω 14 ιντσών, με χώρους, αλλά και με πολύ δυνατή τιμή.

 
Το Trevis φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην πλέον δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς. Διαθέτει μεγάλο εμπρόσθιο τροχό 16” και οπίσθιο 14” αφήνοντας αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για ένα jet κράνος. Προσφέρει επιθυμητά επίπεδα ασφάλειας και σταθερότητας, χάρη στα πίσω-εμπρός δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες, τα σωληνάκια υψηλής πίεσης και την πίσω ανάρτηση με ρυθμιζόμενη προφόρτιση.  

Το Daytona Trevis 125, φοράει έναν τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. τροφοδοτούμενο από καρμπιρατέρ. Ιδανικό scooter για καθημερινή μετακίνηση, με compact διαστάσεις και εύκολο στο χειρισμό.  
Η σχεδίασή του είναι νεανική και φέρει μοντέρνα φωτιστικά σώματα, με ισχυρό προβολέα, και οπίσθιο φωτιστικό σώμα τεχνολογίας LED. Ο λειτουργικός χαρακτήρας του scooter αναδεικνύεται από το επίπεδο πάτωμα, το άγκιστρο αποσκευών που αυξάνει τη δυνατότητα φόρτωσης και την άνετη σέλα από καλής ποιότητας αφρώδες υλικό. Επιπλέον διαθέτει κεντρικό και πλαϊνό σταντ με διακόπτη λειτουργίας καθώς και διακόπτη ALARM.

Τα δυνατά χαρακτηριστικά του Trevis
  • Compact διαστάσεις 
  • Προσιτή τιμή
  • Ποιότητα με την εγγύηση της Daytona motors
Η προτεινόμενη τιμή του είναι τα 1.345 ευρώ! 

 

DAYTONA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ