net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι νέες μπότες της TCX έχουν σχεδιαστεί για χρήση που μπορεί να φτάσει ως και επίπεδο αγώνων

Μεγάλο εύρος ρυθμίσεων και πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας συνοδεύουν τις Comp Evo Michelin

Ελεγχόμενη ελευθερία κινήσεων για τον αστράγαλο σημαίνει άνεση και προστασία

Οι ειδικά σχεδιασμένες σόλες της Michelin φέρνουν μια ακόμη δόση προηγμένης τεχνολογίας στις νέες Comp Evo

Η παρουσίαση της νέας σειράς της TCX έγινε κατά τη διάρκεια της EICMA στο Μιλάνο

Νέες μπότες TCX Comp Evo Michelin

Στο Μιλάνο η γνωστή εταιρεία TCX παρουσίασε τις νέες της μπότες για off-road χρήση Comp Evo, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Michelin που σχεδίασε μια ειδική σόλα.

 
Η νέα μπότα της TCX, Comp Evo Michelin, προορίζεται για χρήση ΜΧ, enduro και είναι σχεδιασμένη για να ανταπεξέρχεται στο πιο υψηλό επίπεδο αγωνιστικής οδήγησης.
Στο νέο σχέδιο των Comp Evo πρωταγωνιστεί το νέο σύστημα Double Flex Control (DFC), το οποίο συνίσταται σε έναν εξωτερικό σκελετό από πολυουρεθάνη. Αυτός ελέγχει την επιτρεπόμενη κίνηση του αστραγάλου, επιτρέποντας ένα εύρος κίνησης 18 μοιρών προς τα μπροστά και 15 μοίρες προς τα πίσω, προστατεύοντας το ευαίσθητο αυτό σημείο του ποδιού από ανεπιθύμητη υπερέκταση και τραυματισμό. Με την τεχνολογία DFC οι νέες TCX Comp Evo προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια χωρίς να περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεται στην οδήγηση εκτός δρόμου.

Παράλληλα, μια νέα σόλα υψηλής τεχνολογίας έχει σχεδιαστεί από τη Michelin, προσφέροντας τρεις διαφορετικές ζώνες απόδοσης. Η μπροστινή διαθέτει αυλακώσεις για απομάκρυνση του νερού και ειδικές κυψελωτή επιφάνεια για μέγιστη πρόσφυση. Στη μέση η κόκκινη επιφάνεια έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη σταθερότητα του ποδιού πάνω στο μαρσπιέ και τη μέγιστη αντοχή στη φθορά, ενώ τέλος στην περιοχή της φτέρνας έχει μια ειδική ανάγλυφη επιφάνεια για σταθερότητα και πρόσφυση.

Οι νέες TCX είναι εξοπλισμένες με αλουμινένιες αγκράφες που αντικαθίστανται, ρυθμίσεις για άριστη προσαρμογή στην περιοχή της γάμπας, κλείσιμο με διπλό Velcro και ελαστική προστασία θερμότητας στην εσωτερική πλευρά της γάμπας.

Οι Comp Evo Michelin είναι διαθέσιμες σε άσπρο, μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, γαλάζιο και τριχρωμία μαύρο/άσπρο/κόκκινο.

Θα τις βρείτε στον αντιπρόσωπο Ελλάδος:
Γιάσσαρη ΑΕ
Πειραιώς 71, Μοσχάτο
Τηλέφωνα: 210 4314042, 210 4002751, 210 4832460
Fax: 210 4313889

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ