net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το διακριτικό ψυγείο και οι δύο μπροστινοί δίσκοι προδίδουν τη νέα Bonneville.

Τα δύο αμορτισέρ πίσω πάντως δεν αλλάζουν, ο κλασικός χαρακτήρας είναι το παν εδώ.

Πριν μερικούς μήνες είχαμε δει αυτήν την εκδοχή, με Ohlins και πιθανότατα τον ίδιο κινητήρα.

Στην περίπτωση της Cafe Racer φαίνεται πως η Triumph επεξεργάζεται και μια επιλογή με συμβατικές αναρτήσεις.

Νέες φωτογραφίες της Bonneville 1100

Για δεύτερη φορά ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την αναμενόμενη νέα Triumph σε δοκιμές και μας δείχνει ξεκάθαρα πώς θα είναι η επόμενη μέρα της οικογένειας Bonneville με νέο κινητήρα και περισσότερα κυβικά.

 
Πληροφορίες εξακολουθούν να μην υπάρχουν, αλλά οι εικόνες που δημοσιεύει το Αγγλικό Bike Social είναι αδιάψευστοι μάρυρες. Η εικονιζόμενη μοτοσικλέτα δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι μια Bonneville και το πρώτο που προδίδει τον νέο κινητήρα είναι η υγρόψυξη. Το μακρόστενο φυγείο κρύβεται ανάμεσα στις δύο μπροστινές κάθετες δοκούς του πλαισίου και η οπτική καθαρότητα του σχεδίου από τους αναπόφευκτους σιλικονούχους σωλήνες προδίδει πολλή δουλειά από τους Αγγλους μηχανικούς ώστε να κρατηθεί στο σχέδιο όσο πιο καθαρό γίνεται.

Το δεύτερο σημείο διαφοροποίησης από τη σημερινή Bonneville είναι τα δύο μπροστινά δισκόφρενα, άλλο ένα σημείο που φωτογραφίζει έναν σαφώς ισχυρότερο κινητήρα. Οι φήμες επιμένουν πως η νέα Bonnie θα είναι 1100 κ.εκ., αλλά δεν υπάρχει κάτι το επίσημο ή έστω απλώς αξιόπιστο που να στηρίζει την άποψη. Πιθανότατα θα είναι ένας μεγαλύτερος κινητήρας, αλλά για σιγουριά θα μπορούμε να μιλήσουμε όταν η ίδια η Triumph προβεί σε κάποια σχετική αποκάλυψη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η ίδια ιστοσελίδα είχε δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες που μάλλον αφορούν τον ίδιο κινητήρα σε μια café racer κατασκευή και μάλιστα σε δύο τύπους, έναν με ολόχρυσες Ohlins και έναν δεύτερο με πιο συμβατικές λύσεις - την ίδια εποχή που μια ακόμη φωτογραφία της ίδιας μοτοσικλέτας έκανε τον γύρο του κόσμου. Τότε οι Αγγλοι μιλούσαν για την επιστροφή του Speed Twin.

Δε μπορούμε παρά υποθέσουμε πως η Triumph ενδεχομένως να επεξεργάζεται την παράλληλη παρουσίαση μιας σειράς νεο-κλασικών μοντέλων, όπως ακριβώς η υπάρχουσα φαμίλια των Bonneville 900 έχει διάφορες ανάλογες εκδόσεις της. Η εμφάνιση της μοτοσικλέτας στις τελευταίες φωτογραφίες μοιάζει ολοκληρωμένη και το ίδιο μπορούσαμε να πούμε και στις φωτογραφίες του Δεκέμβρη, οπότε εύλογα εικάζουμε πως είναι πια κοντά σε μορφή παραγωγής και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τα καλά νέα κατά το φθινόπωρο, ενόψει διεθνών εκθέσεων.

Πηγή: Bike Social

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ