net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτά είναι τα ελαστικά που θα παρέχει η Michelin για τον αγώνα του Aragon!

Νέες επιλογές ελαστικών

 
Ο Γάλλος κατασκευαστής ελαστικών Michelin ανακοίνωσε τα ελαστικά τα οποία θα έχει διαθέσιμα στους αναβάτες των Moto GP, στον αγώνα του Aragon. Η συγκεκριμένη πίστα είναι μία από τις πλέον δύσκολες αλλά και απρόβλεπτες του προγράμματος, με πολλές τυφλές στροφές, αλλαγές υψομέτρου και γρήγορες ευθείες.
Η Michelin θα παρέχει, για το εμπρός ελαστικό, την επιλογή κανονικής ή ασύμμετρης κατασκευής, σε μαλακή, μέτρια και σκληρή γόμα. Για τον πίσω τροχό, η εταιρεία θα φέρει μόνο ασύμμετρα λάστιχα, σε μεσαία και σκληρή γόμα, ενώ σε περίπτωση βροχής θα είναι δυαθέσιμα μαλακά και μεσαία ελαστικά, τόσο για εμπρός όσο και για πίσω.

Ο Piero Taramasso της Michelin, δήλωσε για τον επερχόμενο αγώνα: «Θα είναι η πρώτη φορά που η Michelin θα αγωνιστεί στο Aragon, άρα είναι μια τελείως νέα πρόκληση για εμάς. Κάναμε δοκιμές εκεί την περσινή χρονιά με τους αναβάτες των Moto GP και έχουμε μια βασική γνώση για το τι να περιμένουμε, αλλά τα ελαστικά έχουν αλλάξει τόσο πολύ από τότε που είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή!»

«Από όσα ξέρουμε, το Aragon μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά απρόβλεπτος αγώνας. Η πίστα έχει πολύ γρήγορες στροφές, μια μεγάλη ευθεία και ζώνες έντονου φρεναρίσματος, οπότε ελπίζουμε να έχουμε το κατάλληλο ελαστικό διαθέσιμο για όλες αυτές τις συνθήκες» 

 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ