net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα από τα νέα σχέδια της BMW G310R, είναι το Savannah.

Νέα σχέδια από την BMW Italia

Η εταιρεία BMW ξεκίνησε να εξετάζει νέα σχέδια για το μοντέλο G310R από Ιάπωνες σχεδιαστές στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδιασμού.

 
Τα σχέδια προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδιασμού (IED) στην Ιταλία, όπου η εταιρεία BMW συνεργάστηκε με μια ομάδα σχεδιαστών από την Ιαπωνία για να εξετάσουν πώς η G310R θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερους αναβάτες με δίπλωμα Α2 .

Σύμφωνα με την BMW Ιταλίας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σχέδιο, που ονομάζεται Savannah,  φέρει αρκετές ομοιότητες με την Husqvarna Svartpilen, που είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου. Ένα ακόμη ενδιαφέρον σχέδιο ονομάζεται Supermoto κι είναι το μοντέλο 1200GS. Συνεπώς καταλήγουμε στην ερώτηση αν πρόκειται κάποιο από αυτά τα σχέδια να υλοποιηθεί ή θα παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας;

Ο Andrea Ferrari, διευθυντής μάρκετινγκ της BMW  Italia, επιβεβαιώνει ότι  ένα από αυτά τα σχέδια είναι πιθανό να πάει πραγματικά στην παραγωγή. Σε δήλωσή του είπε: «Θέλουμε να αναπτύξουμε σε βάθος τις πτυχές της κάθε μοτοσυκλέτας και να δημιουργήσουμε μια G310R από το IED.» Ένα μόνο σχέδιο πρόκειται να επιλεγεί από την BMW και να γίνει ένα μοντέλο πλήρους μεγέθους πριν παρουσιαστεί στο κοινό στην επόμενη εκδήλωση της BMW Motorrad Days.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ