net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα σειρά τακακιών της Newfren, για όλα τα μοντέλα της αγοράς!

Νέα σειρά τακακιών Newfren

Βρείτε τα νέα προϊόντα της σημαντικής εταιρείας υλικών τριβής Newfren, για οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα εντός ή εκτός δρόμου αλλά και scooter οδηγείτε!

 
Η Newfren s.r.l. , με έδρα την Ιταλία, παράγει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων τριβής στον κόσμο. Στα μέσα της δεκαετίας του 50, ξεκίνησε τη διεθνή εξαγωγική της δραστηριότητα, παράγοντας στο εργοστάσιό της που βρίσκεται στο Τορίνο. 

Η παραγωγή των προϊόντων NEWFREN περιλαμβάνει σιαγώνες φρένων, τακάκια, δισκόπλακες, δίσκους συμπλέκτη και σιαγώνες φυγοκεντρικού, όλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας ISO 9002. Οι άνθρωποι της NEWFREN γνωρίζουν ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις δημιουργούν συνεχώς νέες ευκαιρίες για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων και με γνώμονα την σημασία της τιμής που παραλληλίζεται με την ποιότητα, μπορεί και προσφέρει το σωστό προϊόν στη σωστή τιμή.

Τώρα, είναι διαθέσιμη η νέα σειρά τακακιών της εταιρείας, που περιλαμβάνει προϊόντα για όλες τις μοτοσυκλέτες εκτός και εντός δρόμου αλλά και κάθε μοντέλο scooter, στην γνωστή κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της. 

Από οικονομικά και ποιοτικά τακάκια για καθημερινή χρήση μέχρι προϊόντα υψηλών επιδόσεων για ακραία χρήση και απαιτήσεις, είναι σίγουρο ότι στην γκάμα της Newfren θα βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεστε, για ότι και να οδηγείτε

Την νέα σειρά τακακιών Newfren μπορείτε να την βρείτε στο κατάστημα Αλεξόπουλος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ! 

 

????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ